• Horoskops 21. līdz 27. maijam. Sācies īsts romantikas laiks!

    Horoskopi
    Jana Reķe
    20. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash/Erriko Boccia
    Šonedēļ, 23. maijā, gaidāms izteikti pozitīvs, uzlādējošs un dzirkstošs pilnmēness. Tas būs par to, kā atrast balansu starp vienkāršo un sarežģīto, profesionālismu un atvērtību apgūt ko jaunu.
    Nākamais: Auns

    Patiess viedums būs, uz ko šis pilnmēness vedinās virzīties. Tas būs par spēju neieslīgt vērtējumos, dalījumos un salīdzināšanā, bet spēt ieraudzīt, kas aiz tā visa slēpjas. 

    Dienas ap pilnmēnesi, izteikti no 21. līdz 25. maijam, būs pilnas ar iespējām, dzīves dāvanām, pārmaiņu impulsiem, kuriem būtu ieteicams ļauties. Varat piedzīvot izjūtu, ka dzīve jūs nes, vada un virza uz kaut ko saskaņā ar jūsu ticību un dziļāko pārliecību. Ļoti augsti ideāli, vēlme būt saistītam ar ko lielāku un nozīmīgāku nekā jūs paši, dāsnums, izpalīdzīgums. Tikai visā esiet apzināti, jo samērīgums nebūs šim laikam raksturīgs. Ļoti viegli ļausieties mūzikai, mākslai vai garīgajām praksēm. Smalka skaistuma un estētikas izjūta un, protams, mīlestība un romantika.

    Tagad, kad Saule ir uzsākusi savas gaitas pa vieglo un komunikablo Dvīņu zīmi, arī citas planētas steigs tai pievienoties. 23. maija izskaņā Venera, vērtību, gaumes, sievišķības, attiecību un naudas aizbildne, pārslēgsies uz rotaļības un zinātkāres vilni. No šā brīža sievišķības un attiecību tēma kļūs vieglāka. Viegli tērēsiet naudu. Lielākā vērtība būs interesanti pavadīts laiks, jaunas tikšanās un aizraujošas sarunas.

    Savukārt 26. maijā notiks gada svarīgākā pāreja – Jupiters, veiksmes un iespēju aizbildnis pāries Dvīņu zīmē. Līdz pat nākamā gada 10. jūnijam būs daudz lielākas iespējas visiem, kas darbojas komunikācijas jomā, strādā ar informāciju, tirdzniecību.

    Veiksies tiem, kuri pārmēru nesarežģī lietas, nav augstprātīgi, droši jautā, lūdz palīdzību un meklē risinājumu, kad tas ir vajadzīgs. Pareizie kontakti tagad izšķirs visu. Tas veicinās zinātkāri un vēlmi mācīties. Tā kā pastiprināsies visi akcenti, kas saistīti ar domāšanu, izziņu un runāšanu, tad, ja šo enerģiju neliksiet lietā, pastiprināsies nespēja lietas novest līdz galam, paviršība un nemiers. Tajā pašā laikā beidzot samazināsies lielais akcents uz naudu un stabilitāti, kurā pēdējā gada laikā pastiprināti meklējām laimi.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē