• «Galleria Riga» tagad pieejamas «Eleport» uzlādes stacijas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Elektroauto uzlādes tīkls «Eleport» ir uzstādījis trīs jaunas elektroauto uzlādes stacijas tirdzniecības centra «Galleria Riga» pazemes autostāvvietā, nodrošinot kopumā sešas uzlādes pieslēgvietas. Lai atzīmētu jauno staciju atklāšanu, visiem elektroauto lietotājiem līdz augusta beigām (21.08.-31.08.) būs iespēja izmantot īpašu atlaidi uzlādei jaunatklātajās stacijās, maksājot tikai 0,07 eiro par kilovatstundu.

    «Ērta infrastruktūra ir viens no veidiem, kā veicināt ātrāku pāreju uz elektroauto, tādējādi veicinot arī motivētāku klimata mērķu sasniegšanu. «Galleria Riga» ir ideāla vieta, kur veikt regulārās elektroauto uzlādes, kamēr tiek veikti ikdienas pirkumi. Rīgas centrā šobrīd ievērojami trūkst uzlādes vietu, tādēļ jaunā lokācija būs ērta un piemērota gan vietējiem iedzīvotājiem, gan arī pilsētas viesiem, kuri biežāk ceļo ar elektroauto,» norāda «Eleport Latvija» vadītājs Kārlis Mendziņš.

    «Jaunās «Eleport» elektroauto uzlādes stacijas ir ļoti gaidīts pakalpojumu klāsta papildinājums mūsu prasīgajiem klientiem. Apmeklē sporta zāli, ieturi maltīti kafejnīcā vai iepērcies, tas viss vienuviet, neizejot no ēkas, kamēr tavs elektroauto uzlādējas videi draudzīgā veidā ērtā, drošā un no laikapstākļiem neatkarīgā vietā tepat pilsētas centrā – stāvvietā zem «Galleria Riga»,» stāsta «Galleria Riga» vadītāja Zane Šulca.

    «Galleria Riga» pazemes autostāvvietas zemākajā stāvā ir uzstādītas divas jaunas 200 kW* ultra ātrās uzlādes stacijas, kas spēj lādēt ar 1250 km/h lielu uzlādes ātrumu jeb 100 km piecu minūšu laikā, un viena 22 kW maiņstrāvas jeb lēnā uzlādes stacija, kas nodrošina 145 km/h uzlādes ātrumu un ir piemērota nesteidzīgai uzlādei un atpūtai tirdzniecības centrā.

    Katra uzlādes stacija ir aprīkota ar divām pieslēgvietām, tādējādi nodrošinot vienlaicīgi sešus elektroauto ar uzlādes iespējām. Šīs uzlādes vietas ir publiski pieejamas visiem elektroauto lietotājiem. 200 kW stacijas ir aprīkotas ar Eiropas standarta CCS un CCS/CHA kabeļiem, savukārt maiņstrāvas stacija – ar Eiropas standarta Type 2 ligzdām.

    «Eleport» stacijās uzlādi var veikt gan reģistrēti klienti, izmantojot «Eleport» lietotni vai klienta karti, gan iepriekš nereģistrēti klienti, skenējot QR kodu uz uzlādes stacijas un veicot priekšapmaksu caur https://uzlade.lv mājaslapu.

    *Norādītā jauda ir kopējā pieejamā jauda šajās uzlādes stacijās. Stacijās pieejamā jauda var atšķirties atkarībā no izvēlētā pieslēguma veida, vienlaicīgi uzlādējamo elektroauto skaita un izmantotā elektroauto.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē