• «Ford Pro» iegūst «Starptautiskā Gada furgona» un «Gada pikapa» balvu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Ford Pro» kārtējo reizi ir guvis panākumus, un šoreiz tie ir divkārši – pilnīgi jaunie «Transit Custom» un «Raptor» ir izcīnījuši galvenos titulus konkursos Starptautiskais Gada furgons (IVOTY) un Starptautiskais Gada pikaps (IPUA). Abas balvas viena gada laikā «Ford Pro» ir ieguvis jau trešo reizi un tādējādi kļuvis par panākumiem bagātāko ražotāju. Iepriekš dubultuzvaru tas izcīnīja 2013. un 2020. gadā.

    Balvas tika pasniegtas svinīgā ceremonijā Solutrans komerctransporta izstādē Lionā Francijā, un tās vēl vairāk nostiprina Ford Pro vadošo pozīciju Eiropas komercauto tirgū.

    Ford produktu programmu viceprezidents Tims Sleiters, saņemot apbalvojumus Ford Pro vārdā, sacīja: «Šis moments ir iemesls lepoties visām Ford komandām, kuras cenšas klientus nodrošināt ar kvalitatīviem auto. Ļoti priecājamies, ka žūrija ir novērtējusi mūsu jaunāko komercauto stiprās puses, jo tie ir radīti, lai apmierinātu klientu biznesa vajadzības visās nozarēs.»

    Transit Custom iegūst IVOTY titulu

    Žūrija, kurā strādāja 25 komercauto jomas žurnālisti, ar savu balsojumu par IVOTY 2024 galvenā titula ieguvēju atzina pilnīgi jauno Ford Pro Transit Custom. Segmentā vadošā Ford Pro furgona jaunā paaudze Eiropas tirgū tika palaista šogad. Tā piedāvā gan plašāku versiju izvēli nekā jebkad agrāk, gan arī unikālas digitālas un klientiem noderīgas funkcijas, piemēram, 5G modemu īpaši ātram interneta savienojumam, programmatūras atjauninājumus vairāk nekā 30 transportlīdzekļa moduļiem, Delivery Assist, kas katrā apstāšanās vietā var ietaupīt vairāk nekā 20 sekundes, rūpnīcā uzstādītu virtuālo asistentu Alexa, nolokāmu stūri un daudzpusīgo MultiCab virsbūvi, kas paaugstina priekšgājēju noteiktosOpens in a new window standartus.

    Hanss Šeps, Ford Pro Europe ģenerāldirektors, sacīja: «Mēs ļoti lepojamies, ka IVOTY žūrija šo prestižo balvu piešķīrusi mūsu Transit Custom. Šis pilnīgi jaunais modelis ir izstrādāts un konstruēts tā, lai apmierinātu visas daudzveidīgās lietotāju vajadzības, tāpēc arī ir pieprasītākais vienas tonnas furgons, kas domāts tieši klientiem Eiropā. Kopā ar mūsu godalgoto dīzeļdzinēju drīzumā būs pieejama arī Transit versija ar elektrisko un PHEV piedziņu. Katrs Transit ir pilns inovāciju un ar ātru datu savienojumu, kas nodrošina ērtu piekļuvi Ford Pro darbspējas laika, uzlādes un produktivitātes ekosistēmai un palīdz mūsu klientu uzņēmumiem attīstīties.»

    Džarlats Svīnijs, konkursa Starptautiskais Gada furgons priekšsēdētājs, sacīja: «Nav šaubu, ka par titula Starptautiskais Gada furgons 2024 iegūšanu Ford Transit ir pelnījis «high five», turklāt šogad tas IVOTY galveno balvu saņēma jau piekto reizi. Vispirms 2001. un 2007. gadā žūrijas augstāko vērtējumu izpelnījās Transit saime ar neskaitāmām modeļa versijām, bet 2013., 2020. un 2024. gadā laurus plūca no Transit klāsta izceltais vienas tonnas furgons Transit Custom. Apsveicu visus iesaistītos ar šo nozīmīgo sasniegumu."

    Pagājušajā gadā Transit Custom bija Eiropā visvairāk pārdotais vienas tonnas furgons, bet 2021. un 2022. gadā Apvienotajā Karalistē tas bija vislabāk pārdotais transportlīdzeklis, kopā ņemot visas automašīnu kategorijas. Pilnīgi jaunais modelis tiek ražots modernajā Ford Otosan montāžas rūpnīcā Jenikejā Turcijā.

    Ranger pārved mājās kāroto pikapu balvu

    Pēc apjomīgiem izmēģinājumiem, ko IPUA žūrija šī gada sākumā veica Grieķijā gan uz ceļiem ar cietu segumu, gan bezceļa apstākļos, Ford Ranger IPUA konkursā ieguva jau trešo uzvaru un tādējādi uzstādīja jaunu rekordu.

    Ranger ir Ford globālākais produkts. To izstrādājuši dizaineri un inženieri Ford inženierzinātņu centrā Austrālijā, tas tiek ražots sešās Ford rūpnīcās četros kontinentos, un to augstu vērtē arī klienti Eiropā. Ranger pēdējos astoņus gadus ir reģionā vislabāk pārdotais pikaps, kas skaitļos ir gandrīz puse no kopējā pikapu pārdošanas apjoma Eiropā.

    Pilnīgi jaunā modeļa spējas bezceļa apstākļos, izsmalcināts sniegums uz ceļa un vēl nebijis savienojamības un tehnoloģiju komplekss padara to populāru gan biznesa, gan privāto lietotāju vidū. Ford Pro nesen arī paziņoja, ka izlaidīs Ranger PHEV – pirmo PHEV pikapu Eiropā, kas meistarīgi apvieno elektriskās piedziņas iespējas ar Ranger piemītošo darba automašīnas daudzpusību.

    Ranger par gada labāko pikapu atzina žūrija, kuras sastāvā bija žurnālisti-eksperti no Eiropas un Dienvidāfrikas. Starp citu, Eiropas klientiem domātie Ranger tiek ražoti tieši Silvertonas rūpnīcā Dienvidāfrikā.

    Hanss Šeps sacīja: «Esam ārkārtīgi priecīgi, ka IPUA žūrija mūsu Ford Ranger visaugstāk novērtējusi jau trešo reizi. Tas parāda, ka ne velti Ranger ir Eiropā iecienītākais pikaps jau astoņus gadus pēc kārtas. Jaunais Ford Ranger ir vispusīgākais modelis, kādu līdz šim esam radījuši. Tas piedāvā izsmalcinātu pārvietošanos pa ceļu un augstu veiktspēju bezceļa apstākļos, tāpēc ir vienlīdz labi piemērots kā darba dienām, tā arī brīvdienām. Tas ir kā radīts gan darbam, gan izklaidei.»

    Džarlats Svīnijs, konkursa Starptautiskais Gada pikaps priekšsēdētājs, piebilda: «Bestselleram Ranger iegūstot trīs Starptautiskā Gada pikapa balvas, Ford ir izcīnījis «hat-trick». Uzvara, ko septītajā IPUA balvu pasniegšanā svinēja sestās paaudzes Ranger, pievienojas panākumiem, kas tika gūti 2013. un 2020. gadā. Apsveicu globālo Ford izstrādes komandu ar tik izcila transportlīdzekļa radīšanu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē