• Draugi grandiozi pieminēs mūzikas leģendu Juri Kulakovu

    Mūzika
    Marta Kalniņa
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Juris Kulakovs
    Foto: F64
    Juris Kulakovs
    Komponista un grupas «Pērkons» radītāja un līdera Jura Kulakova draugi un domubiedri nolēmuši īpaši vērienīgi godināt viņa piemiņu.

    Ir apritējušas divas nedēļas kopš Jura Kulakova nāves, un latviešu mūzikas dižgara piemiņai izziņots lielkoncerts «Sirds kā pērkondārds». Tas notiks Jura piedzimšanas mēnesī – 14. maijā pulksten 19 «Arēnā Rīga». Tajā piedalīsies: grupas «Pērkons», «Instrumenti» un «DaGamba», Liepājas Simfoniskais orķestris, dziedātājs Nauris Puntulis, mūziķi Uldis Marhilevičs un Ainars Virga, RTU vīru koris «Gaudeamus» un daudzi citi mākslinieki. Koncerta mākslinieciskais vadītājs – mūziķis Reinis Sējāns.

    Koncerts «Sirds kā pērkondārds» būs Latvijā pazīstamu mūziķu, rokgrupu, koru un orķestru – Jura draugu, radošās dzīves līdzgaitnieku, sekotāju un mācekļu – veltījums izcilajam komponistam, viņa nepieradinātajai un nepieradināmajai dzīvei un mūzikai, kura nu jau paaudzēs iedvesmo, aizrauj, liek just, domāt un būt – būt sev pašam. «Tāpēc atcerēsimies Juri tā, kā viņš to būtu gribējis: kopā ar kazu kāpsim debesīs, skumsim svaigā rasā zālē, skaitīsim uguņus uz katra kalna, kur mēs šovasar dzīvosim, spridzināsim un pērkonīgi dārdēsim,  sauksim: «Gulbi, gulbi!» un skaidri zināsim, kas jādara ar rokām tad, kad krauklīt’s sēž stabiņā, pašā staba galiņā!» aicina Jura draugi.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē