• Bezzubova slepkavības lietā meklēto Agapitovu kolēģis neesot saticis kopš ziemas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    20. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ivans Agapitovs
    Foto: Valsts policija
    Ivans Agapitovs
    Ivanu Agapitovu, kuru Valsts policija meklē saistībā ar aizdomām par futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības izdarīšanu, viņa kolēģis Jevgēnijs Borisovs abu izveidotajā sporta klubā Wrestling Spirit neesot saticis vairākus mēnešus.

    Saskaņā ar Firmas.lv datiem Borisovs un Agapitovs ir sporta kluba līdzdibinātāji. Borisovs aģentūrai LETA apstiprināja, ka VP izplatītajā fotogrāfijā ir redzams tieši viņa kolēģis no sporta kluba.

    Par Bezzubova slepkavību Borisovs esot dzirdējis, taču neticot, ka Agapitovs ar to varētu būt saistīts. «Viņš nav slepkava. Ivans ir lielisks cilvēks,» sacīja Borisovs, piebilstot, ka policijas izplatītā informācija viņu pārsteigusi.

    Borisovs atzina, ka jau vairākus mēnešus telefoniski nevar sazināties ar Agapitovu, jo viņa telefons ir izslēgts. Klātienē pēdējo reizi abi satikušies ziemā.

    «Firmas.lv» dati liecina, ka Agapitovam 2019.gadā piederēja arī SIA EmmeTT.

    Par otru policijas meklēto personu – Denisu Koņaškinu – publiski plaša informācija nav pieejama, vienīgi kāds 1975. gadā dzimis Deniss Koņaškins 2019. gada beigās pie notāres Rīgā ir noslēdzis laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

    Kā zināms, Bezzubovs tika nošauts 14. aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni. Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna BMW X5.

    Jūnija sākumā Bezzubova slepkavības lietā bija 12 aizdomās turētie, trīs no tiem atradās apcietinājumā, informēja VP priekšnieks Armands Ruks. Intervijā Latvijas Televīzijai viņš stāstīja, ka futbola aģenta slepkavība bijusi profesionāli pastrādāts noziegums, kur katrai iesaistītajai personai ir sava loma un par citu iesaistīto cilvēku lomu tās nav zinājušas. «Tās ir atbalsta funkcijas, organizēšanas funkcijas un citas,» piebilda policijas priekšnieks.

    Ruks gan nekomentēja, vai policijai ir zināms slepkavības pasūtītājs.

    Policija nozieguma motīvus ir apzinājusi un strādā ar divām versijām, taču likumsargi sliecas uzskatīt, ka noziegums nav saistīts ar Bezzubova profesionālo darbību. Tāpat Ruks apliecināja, ka policija šīs lietas izmeklēšanā komunicējusi ar Bezzubova draugu Vladimiru Koļesņičenko.

    Kā ziņots, viena no šajā lietā apcietinātajām personām ir autoservisa X-ON īpašniece Guļnara Ribakova-Brice, iepriekš noskaidroja aģentūra LETA. Ribakovas-Brices advokāte Inguna Lamberte aģentūrai LETA komentārus nesniedza.

    Firmas.lv informācija liecina, ka Ribakova-Brice ir vienīgā X-ON īpašniece. 2020. gadā uzņēmums X-ON strādājis ar 2830 eiro apgrozījumu un 4440 eiro zaudējumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē