• Baušķeniece trešo reizi startēs TV šovā «Lauku sēta»

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra STATION
    6. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Piektdien, 8. septembrī, pie kanāla TV6 skatītājiem nonāks šova «Lauku sēta» jaunā jubilejas sezona, kurā 12 dalībnieki cīnīsies par iespaidīgo naudas balvu – līdz pat 10 000 eiro.

    Šogad ir noticis negaidīts pavērsiens dalībnieku sastāvā – seši dalībnieki izmēģinās savus spēkus «Lauku sētā» pirmo reizi, savukārt seši jau būs redzēti kādā no aizvadītajām šova sezonām. Šovā trešo reizi startēs baušķeniece Eva Savicka, portālu informēja TV3 Group pārstāve Laura Zommere.

    «Lauku sēta» šogad norisināsies piebalgas «Sila Jānēnos», kur saimnieko Laura Šutele ar savu tēti Jāni. Lauras vectēvs «Sila Jānēnus» iegādājies astoņdesmito gadu sākumā un tur saimniekojis līdz pat 2017.gadam, kad aizgājis mūžībā. Saimnieks Jānis šovasar ir atgriezies Latvijā no Lielbritānijas, kur nostrādājis 10 gadus un, meitas mudināts, piekritis dalībai «Lauku sētā», kas bija vēl viens grūdiens, lai atgrieztos dzimtenē, sakārtotu dzimtas mājas.

    Lai saimniecībai atgrieztu kādreizējo krāšņumu un Latvijā kļūtu par vēl vienu sakoptāku sētu vairāk, jāiegulda liels darbs, strādāt gribošas un čaklas darba rokas saimniecībā noderēs.

    «Lauku sētas» jubilejas sezonas 12 dalībnieku vidū ir arī baušķeniece Eva Savicka. Viņa ir «Lauku sētas» dalībniece ar vislielāko stāžu – Eva šovā piedalās jau trešo reizi un šoreiz būs vairāk vērotāja. Viņa uzsver, ka ir sieviete vērsis – viņa var skriet, darīt, bet vienā brīdī būt līdzsvarota un mierīga.

    Eva ir atgriezusies, lai parādītu savu spēku un varēšanu, un, protams, lai ar galveno balvu skaisti un augsti paceltu galvu aizietu no «Lauku sētas».

    Evas meistarstiķis noteikti būs virtuve – «paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks», kā saka Eva. Viņa ir ļoti spēcīga sieviete un ir gatava to pierādīt.

    «Man nepatīk liekulīgi cilvēki, kas nemāk pateikt savu vārdu,» sarunā ar portālu skaties.lv savu dabu neslēpj Eva, kura apzinās, ka iepriekš šovā bijusi ļaunais tēls. Taču tāds nu ir viņas raksturs – spēcīgs un norūdīts.

    «Visas zināšanas, kuras esmu ieguvusi savā dzīvē, esmu ieguvusi, pateicoties tētim, kurš mani ļoti stingri audzinājis. Un mammai. Viņi man mācīja darbu, darbu, darbu. Un šovā es to varēju pielietot,» tā Eva. Un, protams, dzīves rūdījums.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē