• Kia Sorento izcīna Labākā lielā SUV titulu Sieviešu pasaules gada auto konkursā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    3. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais Kia Sorento ir demonstrējis dominējošu sniegumu savā kategorijā 2021. gada Sieviešu pasaules gada auto konkursā, pārspējot konkurentus un iegūstot balvu kā labākais lielais SUV. Šī uzvara ir Kia otrais panākums īpašajā konkursā, tai sekojot triumfam divās kategorijās pagājušajā gadā, kad XCeed atzina par labāko pilsētas auto, bet Soul EV par labāko zaļo auto.

    Ekspertu grupa, kurā darbojas tikai sievietes, vērtēs katru no deviņiem kategoriju uzvarētājiem un veiks galīgo balsojumu. Galvenā titula ieguvēju paziņos 8. martā.

    Sieviešu pasaules gada auto konkursa žūrijā strādā 50 žurnālistes no 38 valstīs un pieciem kontinentiem. Jaunzēlandiešu žurnālistes Sendija Mairas pirms 11 gadiem iedibinātās balvas mērķis ir noteikt gada labākās automašīnas, pamatojoties uz noteiktiem principiem, lai palīdzētu patērētājiem izdarīt izvēli.

    Sorento bija viens no trim automobiļiem, ko iekļāva kategorijas Labākais SUV īsajā sarakstā, un galu galā tas izcīnīja uzvaru, pateicoties izcilam sniegumam, tajā skaitā drošības, kvalitātes, cenas, dizaina, braukšanas dinamikas un ietekmes uz vidi jomā.

    Sorento ir pirmais modelis, kas balstīts uz Kia jaunās vidējā izmēra SUV platformas, un piedāvā ārkārtīgi modernus elektrificētus dzinējus, kas nodrošina augstu efektivitāti, zemākas emisijas un labāku veiktspēju nekā priekšteči un konkurenti. Jaunā platforma arī ir ļāvusi izveidot virsbūvi, kas nodrošina maksimāli lielu telpu pasažieriem un bagāžai, padarot Sorento par vienu no daudzpusīgākajiem un ietilpīgākajiem SUV ar trīs sēdekļu rindu kabīni.

    “Mēs esam pagodināti saņemt vēl vienu ekspertu žūrijas balvu Sieviešu pasaules gada auto konkursā,” teica Kia Europe prezidents Džeisons Džongs. “Tā ir nozīmīga atzinība vienam no svarīgākajiem Kia automobiļiem un novērtējums mūsu dizaina, inženieru un produktu komandu smagajam darbam, tām nodrošinot, ka Sorento ir SUV segmenta līderis. Šis apbalvojums ir vēl viens apliecinājums mūsu spēcīgajām pozīcijas Eiropas tirgū.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē