Kaija ZembergaPersonības«Esmu nezāle, ko nevar izravēt.» Rēzija Kalniņa par iziešanu cauri ellei un mākslu piedot
Dace RudzīteAttiecības«Kopš dzīvojam kopā, viss ir piepildījies.» Maijas un Nila Īļu dzirkstošais tandēms dzīvē un mūzikā
Sandra EglīteAttiecības«Es neraudu, bet gaidu viņu mājās.» Mūziķa Andra Alviķa un viņa Ingas mīlasstāsts
Guna RozeAttiecības«Visi četri vīri mani ir krāpuši.» Limbažnieces Ievas Leimanes neparastie mīlas līkloči
Līga BlauaAttiecībasAktieru Ulda un Lauras Siliņu mīlestības maģija: Galvenais – netaisīt teātri mājās
Dace RudzīteAttiecībasKā brazīliete Solanža ieprecējās Latvijā: Esmu šokā, ka cilvēki saka – latvieši ir auksti
Līga BlauaAttiecībasGundars un Jurate Silakaktiņi: Izdarījām visu, kā, saprātīgi domājot, nevajag darīt
Zanda JankevicaPersonības«Jā, es mīlēju divas sievietes vienlaikus.» Mūziķa Artūra Uškāna atklātākā intervija
Sigita ĀboltiņaAttiecībasGlābējsilītes mazuļu stāsti: palikt dzīvam un būt mīlētam. 61 laimīgs liktenis
Līga BlauaPersonībasAusmas Cimdiņas gads bez viņas Pētera: Viņš ļoti pārdzīvoja, ka ir man kļuvis par nastu