Lolita LūseTviterkonvojsTviterkonvoja Čaks Noriss un baterija Laura, no kuras bīstas bezbailīgie poļu robežsargi
Lolita LūseIntervija«Sieviete tāpat vien no ģimenes projām neiet…» Danas Reiznieces pirmā intervija pēc laulības šķiršanas
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaRalfs Eilands: Man nav patikusi neviena šķiršanās. Arī tad, kad esmu pametis pats
Lolita LūsePersonībasRodrigo Ābols: Smejos, ka pagaidām ar olimpiādēm manā dzīvē nekas labs nesaistās
Inga GorbunovaIntervijaPirmā latviešu kalnu slēpošanas karaliene Ulla Ģērmane: Uzskatu, ka patiesībā Dženifera jau ir mani apsteigusi
Lolita LūseIntervija«Tas ir smalks darbs ar rupjiem instrumentiem.» Zirgu kalējs ar pilota licenci – Roberts Neretnieks
Aiva KaneponeIntervija«Pat ja tā paliks mana vienīgā loma, tā būs neaizmirstama.» Raitis Stūrmanis par Tumšzilo evaņģēliju
Lolita LūseIntervija«Ja ej cauri ellei, turpini iet.» Deniss Vasiļjevs atklāti par naudu, traumām un Daugavpils spēku
Aiva KaneponePersonībasDāvis Sīmanis: Esmu tas, kurš spēlē droši. Man ir ļoti bail no nekontrolējamām situācijām