Aiva AlksnePersonībasKārina Pētersone atklāti par vīra Raimonda Auškāpa aiziešanu: Un tagad sirdī ir miers…
Ineta MeimanePersonībasKristīne Nevarauska: Ja man kāds būtu teicis, ka apprecēšos ar lietuvieti, neticētu
Ginta Auzniece-JaunzemeVeselībaSirds ķirurgs Kristiāns Meidrops: Ar savu darbu spēju ietekmēt cilvēka likteni
Aiva AlksnePersonības«Lielveikalu pārdevējas ir manas draudzenes!» Kā dzīvo «Sirdsdziesmas» dvēsele Velga Vītola?
Ilze Anna VītolaPersonībasUģis Olte par dzīvi, kino un ģimeni: Man palaimējies, ka mana sieviete ir interesanta
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasLienes Stepena: Mēs ar Māri nokļuvām avārijā, un šis pārdzīvojums iedeva citu vērtību dzīvei
Mudīte LuksaPersonības«Jutos vientuļa un uzrakstīju «Limuzīns Jāņu nakts krāsā».» Sirsnīga saruna ar Māru Svīri
Ilze Anna VītolaPersonībasUzņēmējs un lauksaimnieks Valters Bruss: Darbu tomēr mēdzam par daudz romantizēt
Ērika BērziņaPersonības«Kad Rihards nāca pasaulē, viss sagriezās citādāk.» Riharda Snikus vecmāmiņas stāsts
Sandra EglītePersonībasParaolimpietis Aigars Apinis atklāti par dzīvi, sportu un sirdslietām: Duka man vēl kaulos ir!
Aiva AlksnePersonības«Mans pirmais zvans bija pašnāvības zvans…» «Skalbes» uzticības tālruņa eņģelis Anda