Kaija ZembergaPersonībasĒvalda Valtera dēls Raits: Tēvs ar saviem izteicieniem reizēm šāva pār svītru
Ineta MeimanePersonībasJura Žagara dēlu māte Tatjana Žagare-Vītiņa: Bijām taču paraugpāris no žurnālu vākiem…
Dace RudzītePersonībasLaila Ilze Purmaliete: Man ir bijušās krāšņas attiecības, bet nekad neesmu apprecējusies
Indra OzoliņaPersonības«Pūču pāri šķiras daudz retāk nekā cilvēki.» Andra Avotiņa pūču vērošanas piezīmes
Evija KalnbērzaPersonībasBaiba Sipeniece-Gavare parāda savu krāšņo garderobi: Laikam man piemīt šopoholisms…
Lauma Lūse-KreicbergaPersonības«Laukos sieviete var būt brīvāka.» Kultūras producentes Jolantas Sausiņas košā dzīve
Toms TimoškoPersonībasRallija braucējs Mārtiņš Sesks: Cilvēki staigā manos fanu kreklos, tātad esam uz pareizā ceļa
Lolita LūsePersonībasDaktere Astrīda Tirāne: Agrāk bija kauns būt vientuļajai mātei, bet tagad pat pagodinājums
Ilze Anna VītolaPersonībasKārlis Vērdiņš – dzejnieks pēdējā solā: Negribas novecot, negribas tās sliktās lietas
Aiva KaneponePersonībasGunāra Meierovica atraitne Ingrīda: Tādu laiku kā mana vīra slimība es nevienam nenovēlu
Ginta Auzniece-JaunzemeAttiecībasNeilandu mīlasstāsts. «Labo koku» saimnieks: Labs pārbaudījums bija gadu būt šķirtiem