• Katrīne Sauliete par skaistumu: Kosmetologu vajadzētu apmeklēt jau no agra vecuma

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, FACEBOOK, INSTAGRAM
    «Es vienmēr esmu sev patikusi» – sievišķīgā sarunā ar STV Pirmā! sarunu šovu «Kad viņas satiekas» meitenēm atzīst uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete.

    Arī vecums viņu pārāk nebiedē – neskatoties uz reālo ciparu pasē, viņa jūtoties uz gadiem 31. Daiļā sieviete neslēpj, ka labi izskatīties viņai ir svarīgi, un, par laimi, mūsdienās esot arī pietiekami daudz iespēju neapmierinošās lietas uzlabot. Katrīne arī nav slēpusi to, ka viņai veikta krūšu uzlabošanas operācija.

    Kādi vēl ir Katrīnes galvenie skaistuma ieroči un – vai ir kas tāds, ko viņa tomēr nekad nedarītu?

    «Es esmu par visu, kas pašai patīk un liek justies labāk. Kosmetologs labi strādā vienmēr, un to vajadzētu apmeklēt jau no agra vecuma, negaidīt, kad parādīsies pirmās krunkas. Bet – viss ir individuāli, jāvadās pēc savām sajūtām un gaumes, mazāk vajag klausīties, ko saka kāds no malas.»

    «Ko es sev nedarītu – man nepatīk tie lielie filleri vaigos, biezās lūpas, acis uz augšu un tad vēl «Bārbijas mati» – visas kā pēc viena parauga. Taču, ja tev pašai patīk tāds ļoti pārspīlēts tēls it visā – lūdzu, uz priekšu! Un otrādi – man, piemēram, ir draudzene, kura jau pārkāpusi 40 gadu slieksnim, un viņa nelieto vispār neko, pat ne sejas krēmu, un nebūt nav «sažuvusi rozīne», viņai nav to grumbiņu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē