• Ikrīta rituāls, lai diena būtu izdevusies

    Labsajūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MilanMarkovic78/Shutterstock.com
    Ziemas beigās saglabāt optimismu un možu garu kļūst aizvien grūtāk. Kā tikt galā ar ziemas sagurumu un izdzīvot dienu ar pilnu krūti?

    Cel sevi augšā! 

    1. Lai rīta cēliens noritētu gludi, bez stresa un panikas, jau iepriekšējā dienā sagatavo visu, kas tev būs nepieciešams. Noliec treniņtērpu, lai vari pavingrot. Sagatavo kafijas kannu. Saliec blenderkrūzē visas veselības kokteiļa sastāvdaļas. Sagatavo darbam drēbes un aksesuārus.
    2. Nepārliec modinātāju. No rīta atverot acis, nemaini izplānoto ar domu ai, pasteigšos un visu tāpat paspēšu – visticamāk, tālāk viss pa ķēdīti nobruks kā kāršu namiņš. Pārliekot modinātāju, tu vairs neesi sava rīta pavēlnieks.
    3. Nelec uzreiz ārā no gultas. Izmanto mirkli, kamēr vēl esi starp miega valstību un dienas steigu, lai sakārtotu un sagatavotu sevi tai! Pārdomā savas dienas gaitas, iztēlojies, cik veiksmīgs būs katrs tavs darbiņš, cik daudz prieka sniegsi citiem un saņemsi pretī!

      Velti pāris mirkļu nelielai meditācijai: caur degunu dziļi, dziļi ieelpo, ļaujot ieelpai sevi piepūst kā balonu, un tāpat caur degunu izelpo, vēderu saplacinot. Domā tikai par elpu: ieelpojot iztēlojies, kā tevī ieplūst enerģija un mīlestība, bet izelpojot – kā tu šo enerģiju nodod tālāk pasaulei.
    4. Iekusties! Jā, protams, atrast laiku un spēku vingrošanai darbdienas rītā nav viegli, taču tas nav neiespējami! Tam nav jābūt nekam pārcilvēciskam – pietiks ar desmit minūšu ilgu izstaipīšanos!
      Zini! YouTube vietnē ir atrodami brīnišķīgi rīta vingrojumu kompleksi!
    5. Neatsaki sev baudas un uzlādes rituālu – vai tās būtu gardas brokastis, stipra kafija elegantā krūzītē, enerģijas kokteilis, ilga duša, skaista dziesma vai jebkas cits – katrā rītā ir iespējams noķert dzirksteli, ja ļausi dienai kaut nelielu mirkli pagaidīt un veltīsi to tikai sev.
    6. Nesāc rītu ar e-pasta vēstuļu apskatīšanu un sociālajiem tīkliem – tie tikai apēd tavu laiku un ģenerē lieku stresu. Lai rīta cēliens ir tikai tavs, pilns miera un iedvesmas! 

    Padoms. Vakarā piepildi glāzi ar tīru ūdeni. Iečuksti tajā: es esmu spēks, esmu mīlestība, esmu enerģija. No rīta to izdzer, uzņemot sevī visu to labo spēku, kas ūdenī ielikts.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē