• Ietekmīgie influenceri atver savas fifīgās somiņas. Kas tik neatklājas…

    Stils
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    10. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    André Won un Venčeska.
    Foto: F64
    André Won un Venčeska.
    Influenceri atļaujas vairāk nekā lielākā daļa vīriešu un arvien vairāk stila detaļu aizņemas no dāmu garderobes. Beidzamajā laikā ietekmeļiem par modes lietu kļuvušas fifīgas dāmu somiņas.

    André Won

    Stilists un digitālā satura veidotājs Andrejs Čistakovs, kurš instagramā sevi dēvē par André Won, mēdz savā tēlā ieviest drosmīgus akcentus. Piemēram, garus, lakotus nagus. Dodoties uz pasākumiem, viņš necenšas līdzņemamās lietas sastūķē kabatās, bet gan liek tās elegantā somiņā. «Šī man ir «Versace Jeans» somiņa, nopirku lielveikalā «Stockman». Bet tādas var pasūtīt arī internetā. Es gan neteiktu, ka tā ir dāmu somiņa, jo, manuprāt, somiņām vispār nav dzimuma. Vismaz es dzīvoju ar tādu pārliecību,» norāda jaunais vīrietis. Andreja somiņā paslēpts maks, austiņas, pūderis, otiņa, lūpukrāsa un atslēgas.

    Venčeska

    «Drag queen» kustības pārstāvis Vladlens Bahtins, kas virtuālajā vidē sevi dēvē par Venčesku, atklāj – pie glaunās somiņas ticis ceļojuma laikā Sicīlijā. «Nav nedz dārgs zīmols, nedz kas baigi īpašs. Ja nemaldos, nopirku tirgū par kādiem 20 eiro,» saka dragkvīns Venčeska. Viņš atzīst – šī ir sieviešu somiņa, bet viņu gan nevajadzētu saukt par vīrieti. «Esmu nebināra persona,» norāda Vančeska. Viņš saka – šajā somiņā esot ērti ielikt visu, kas nepieciešams, ejot uz pasākumiem. «Man tur ir maks, atslēgas, austiņas, lūpu spīdums. Nekā lieka!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē