• FOTO: Liekais svars, kupris un krūtis līdz jostasvietai. Fotogrāfes vārdi šokē lielo izmēru modeli Brovunu

    Marta Kalniņa
    7. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktorija Brovuna
    Foto: F64
    Viktorija Brovuna
    Pārsteidzošus komplimentus kādā sniegotā rītā no svešas fotogrāfes saņēma lielo izmēru modele Viktorija Brovuna.

    Skaistumkonkursu dalībniece Viktorija ir spilgta un atraktīva sieviete, un viņa ik pa laikam dalās ar saviem foto sociālajos tīklos. Liela daļa viņas bilžu tapušas profesionālās fotosesijās. Taču nesen kāda dāma nolēma pamācīt lielo izmēru modeli un viņas fotogrāfus, kā tad Viktorijai vajadzētu izskatīties bildēs.

    «Sniegots rīts un fascinējošs komentārs… Es palieku «veca»!» sašutusi bija Viktorija.

    Viņa bija saņēmusi teju neatvairāmu piedāvājumu no dāmas, kura sevi dēvē par «perspektīvu fotogrāfi». Tas Brovunu tik ļoti satriecis, ka viņa nolēma ar to padalīties feisbukā.

    Dāma bija pamatīgi izpētījusi kādu Viktorijas bildi, kuras tapšanā piedalījusies profesionāla vizāžiste un fotogrāfs, un abu meistaru darbs viņu neatstāja vienaldzīgu. Rakstītāja nolēma pamatīgi izķidāt savu kolēģu veikumu un norādīt gan uz viņu, gan modeles trūkumiem. «Man šķiet, jūs uztaisīja vecāku nekā esat,» tā savu vēstuli iesāka Viktorijas «labvēle». Tālāk sekoja detalizēta kritika. «Attēlā jūs fotogrāfs nostādinājis tā, ka krūtis karājas līdz jostas daļai. Galva spēcīgi iziet ārā no plecu zonas uz priekšu kā vecumdienās. Nepietiekošs gurna pagrieziens jums pieskaita neeksistējošos liekos kilogramus. Matu sakārtojums lejasdaļā izveido papildus kupri jeb kūkumu,» uzskaitīja fotogrāfe.

    Šāda vēstule gan Viktoriju nebūt neiedvesmoja jaunai fotosesijai pie perspektīvās fotogrāfes. «Kur māca cilvēkus apdir.t un tad teikt, ka es varu labāk? Manuprāt, sākumā iemācies cienīt savu kolēģu darbu un tikai tad parādi sevi un izsaki piedāvājumu korekti! «Perspektīvs fotogrāfs» johaidī…» tā Brovuna. «Paldies Dievam, mana prioritāte ir manis pašas viedoklis par sevi. Ja es ļautos kam tādam, tad ar manu pašapziņu būtu cauri,» atzina Viktorija.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē