• Raimonds Elbakjans apprecējies Gruzijā: Esmu priecīgs būt vīra statusā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    13. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook, Instagram
    Sporta kustības Ghetto Games dibinātājs pandēmijas laikā devās strādāt uz Gruziju, un nu viņš svešumā apņēmis sievu – skaistu gruzīnieti.

    Sirsnīgas kāzas šaurā lokā

    Pagājušajā vasarā Raimonds devās uz Gruziju, jo viņa vadītā kreatīvā sabiedrisko attiecību aģentūra saņēma vilinošu piedāvājumu – rūpēties un veidot topošā ekskluzīva dzīvojamā kompleksa un golfa kluba Tbilisi Hills Golf & Residences tēlu. 

    Pēdējā laikā viņa fotogrāfijās no Gruzijas arvien biežāk redzama kāda simpātiska dāma. Arī viņas dzimšanas dienā Elbakjans iemūžināts, mīļi apskāvis jubilāri. Savukārt sieviete sociālajos tīklos atzinās – dzimšanas dienu nosvinējusi, būdama laimīgāka nekā jebkad.

    Vaicāts, kas ir šī noslēpumainā dāma, Elbakjans sarunā ar PDz atklāj: «Mēs esam apprecējušies, un Tamāra ir mana sieva.»

    Gredzenus viņi mija janvāra sākumā.

    «Esmu priecīgs būt vīra statusā. Savos 34 gados beidzot to piedzīvot ir ļoti patīkami. Iesaku vīriešiem nevilkt garumā ar šo lietu,» aicina viņš.

    Pāris iztika bez tradicionālās gruzīnu paražas uz kāzām aicināt kuplu radu saimi. «Kāzas notika nelielā, sirsnīgā viesu lokā, un mēs ieturējām svinīgas vakariņas ar vedējiem,» stāsta Raimonds. Jaunā sieva Tamāra pēc kāzām saglabāja savu uzvārdu, jo Gruzijā neesot pieņemts pāriet vīra uzvārdā.

    Raimonds un Tamāra iepazinās kādā pasākumā, kur tērzēja par darba lietām un abus interesējošiem sociāliem projektiem. Pamazām viņu attiecības ieguva romantisku noskaņu. «Mūs vieno interesanta dzīves pieredze un kopējas vērtības: cilvēcība, līdzcietība, draudzība, uzticība, taisnīgums, godīgums, cieņa un atbalsts. Tās arī veido mūsu attiecību pamatu.

    Kad satiku Tamāru, vienā brīdī sapratu – esmu gatavs ar viņu iet līdz galam,» stāsta Raimonds.

    Elbakjana izredzētā – trauslā sieviete ar biznesa ķērienu – ir viesnīcas līdzīpašniece un vadītāja un autore žurnālā Forbes Georgia. Raimonds ir priecīgs par viņas aktīvo dzīves veidu un it visā viņu atbalsta. Vaicāts, vai viņu nesatrauc, ka, būdama biznesmene, sieva daudz laika veltīs darbam, Raimonds teic: «Dzīvē ir tieši pretēji. Jo ilgāk esi biznesā, jo strukturētāks kļūsti. Tādējādi paliek vairāk laika ģimenei un citām. Ja ir līdzīgas intereses un patīk būt kopā, tam vienmēr var atrast laiku.»

    Labi saprotas ar sievas dēlu

    Raimondam ir trīs bērni. Patlaban viņa meita Adriana un dēls Roberts mācās un dzīvo ASV, bet citās attiecībās dzimušais Rodrigo dzīvo Latvijā. «Mēs noteikti tiksimies Latvijā, bet, iespējams, Adriana pievienosies man Gruzijā. Kad bērni paaugsies, viņi sapratīs, ko vēlas dzīvē darīt. Ja Adriana izvēlēsies dzīvot kopā ar mani, būšu ļoti priecīgs. Ja atbalstīs mātes izvēli, arī būs super,» saka viņš.

    Raimonds ātri atradis kopēju valodu ar Tamāras dēlu Davidu. «Man patīk jaunieši, tādēļ viegli saprotamies. Davids ir ļoti jautrs, pozitīvs un atvērts,» jauno radinieku raksturo Elbakjans.

    Iemīlējis Gruziju

    Iepriekš Raimonds PDz sacīja, ka Gruzijā plāno uzturēties līdz februārim, un viņa plāni neesot mainījušies. Pateicoties iespējai strādāt attālināt, viņš gan varot attīstīt savus projektus jebkurā pasaules malā. «Esmu Latvijas patriots, bet jau ilgu laiku esmu pasaules iedzīvotājs.

    Mums ir lieli plāni un mērķi saistībā ar ielu futbolu Eiropā, tādēļ domāju, ka turpmāk Latvijā pavadīšu tikpat daudz laika kā citās valstīs,» atklāj viņš.

    Raimonds piebilst, ka jau drīzumā dosies uz Latviju, jo 1. martā plānots atklāt kādu vērienīgu Ghetto Games jaunumu. Jau tagad notiek aktīva gatavošanās Ghetto Games 13. sezonai.

    Elbakjans neslēpj – tagad Gruzija viņa sirdī ieņem īpašu vietu. Tur viņš atradis veidu, kā profesionāli realizēties, un jūtas tiešām labi. «Šī ir pirmā valsts, kur spēju atrasties ilgāk par 10 dienām. Esmu īsts Gruzijas fans, jo viesmīlīgie, komunikablie cilvēki ir iemesls, kādēļ šeit ir tik patīkami,» saka viņš. Raimonds slavē arī Gruzijas ēdienu un dabu, kur var nodoties sportiskām aktivitātēm.

    «Kas man īpaši patīk – šeit ir vērojama strauja attīstība uz katra stūra, kaut arī daudz primitīvākā līmenī nekā Latvijā. Esmu patiesi iemīlējis šo valsti, un Ghetto Games attīstīsies arī Gruzijā,» sola viņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē