• Zināms, kāpēc izjuka Toma Krūza un daiļās krievietes mīla. Bijušais vīrs pacentās!

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Instagram/Elsina Khayrova
    Vēl nupat Holivudas zvaigzne Toms Krūzs bija izveidojis romantiskas attiecības ar krievu oligarha bijušo sievu Elsīnu Khairovu. Tomēr šī mīla ātri beidzās, jo iejaucies daiļās krievietes bijušais vīrs.

    Pērnā gada decembrī filmas «Neiespējamā misija» zvaigzne Toms Krūzs smalko aprindu ļaužu ballītēs uzmirdzēja ar efektīgu krievieti pie sāniem. Tā bija 36 gadu vecā sabiedrības dāma Elsīna Khairova. Viņa iepriekš bija Krievijas oligarha, dimantu un kalnrūpniecības magnāta Dimitrija Cvetkova sieva.

    Krūza un Khairovas attiecībām bija lemts īss mūžs. Jau februāra vidū aktieris esot pielicis tām punktu, ziņo britu laikraksts «The Sun». Avoti atklāja, ka pāris šķīries uz vieglas nots, un abi vienojušies palikt labos draugos. 

    Zinātāji gan  stāsta, ka Krūza un Khairovas attiecībām patraucējis krievietes bijušais vīrs, oligharhs Dmitrijs Cvetkovs. Jau iepriekš mediji ziņoja, ka

    Cvetkovs esot Krūzu brīdinājis par Khairovas dārgo gaumi un Holivudas aktierim piekodinājis rūpīgi uzmanīt maku.

    Šādi izteikumi no Cvetkova puses bijuši vairākkārt. Miljardieris teju katru nedēļu sazinājies ar Tomu Krūzu un atklājis nepatīkamas detaļas par savu bijušo sievu. Visbeidzot aktiera komanda ieteikusi Krūzam pārtraukt attiecības ar daiļavu un neiesaistīties turpmākās diskusijās ar Cvetkovu, raksta portāls «Page Six».

    Jau ziņots, ka krievu sabiedrības dāma Elsīna Khairova iepriekš nonākusi mediju redzeslokā ar skaļo šķiršanās skandālu. Elsīna un viņas bijušais vīrs Dimitrijs bija precēti 11 gadus. Šķiroties viņa kompensācijā pieprasījusi 150 miljonus eiro. Daiļavas bijušais vīrs viņu publiski apsūdzējis izšķērdībā – viņa somiņās un luksusa zīmolu apģērbā iztērējusi vairākus miljonus eiro, turklāt šo faktu slēpusi no vīra.

    Attiecības ar Elsīnu nenāca par labu arī Krūza publiskajam tēlam. Elsīna esot Krievijas vadoņa Vladimira Putina kvēla atbalstītāja. Avoti ziņo, ka sabiedrības dāma krievu armijai uzdāvinājusi vairākus dronus un nakts redzamības iekārtas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē