• Rakovska sēžas pie šujmašīnas. Tērpu Zelta mikrofonam darina pati?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    4. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Agnese Rakovska un Elita Mīlgrāve rosās šūšanas darbnīcā!
    Foto: Picture Agency
    Agnese Rakovska un Elita Mīlgrāve rosās šūšanas darbnīcā!
    Dziedātāja Agnese Rakovska atcerējusies, ka skolas laikā viņai paticis šūt, un nolēmusi atsvaidzināt garderobi pašas rokām.

    dziedātāja, kura labprāt gremdējās nostalģiskās atmiņās par labajām attiecībām ar šujmašīnu jaunībā. Pagājušajā nedēļā viņa piedalījās tekstila augšupstrādes meistarklasē. Tā ir iniciatīva, kurā iesaistījušies «Zelta mikrofona» dalībnieki – nepirkt jaunas drēbes, bet pagatavot tās pašiem no dažādiem izgriezumiem, citiem apģērba gabaliem.

    «Atceros: savas pirmās kļošenes uzšuvu pati – atārdīju bikšu staru vīles, aizņēmos no mammas aizkarus, un iešuvu tos. Man bija kļošenes kā nevienam,» leppjās Rakovska.

    Viņai jau esot padomā tērps, ar kuru 8. martā ieradīsies uz mūziķu apbalvošanas ceremoniju. Tas būšot pārsteigums. «Cenšos pirkt drēbes, kas varbūt ir mazliet dārgākas, bet kalpo ilgāk un ir vieglāk kopjamas. Pirms astoņiem gadiem amatniecības gadatirgū nopirku skaistu, adītu vilnas džemperi, kuru nēsāju joprojām. Tas ir silts, funkcionāls un man mīļš. Atbalstu arī to, ka vecās drēbes nevis izmet, bet dod tām otro dzīvi. Ja kāda manta nonāk lupatu kaudzē, tā var būt noderīga. Laikā, kad mode mainās tik ātri, izvēlos arī kapsulu garderobi. Tās ir piecas līdz astoņas lietas, kuras var ļoti labi kombinēt,» saka Agnese.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē