• Pēkšņi miris tievēšanas šova «Dejo nost!» zvaigzne Ģirts Zelmenis

    Sēru vēsts
    Marta Kalniņa
    22. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts Zelmenis
    Foto: Facebook (Rallycross.lv)
    Ģirts Zelmenis
    Pagājušajā nedēļas nogalē šo pasauli atstājis Ģirts Zelmenis – dzīvespriecīgais vīrs, kurš savulaik tika vaļā no liekajiem kilogramiem tievēšanas un dejošanas šovā.

    «20. janvāra vakarā pārstāja pukstēt mana Ģirtiņa sirds! Viņš aizlidoja ar pēdējiem vārdiem «viss ir labi» un bija ārkārtīgi laimīgs par dienas notikumiem!» sociālajos tīklos par Ģirta pēkšņo aiziešanu pavēstīja viņa sieva Linda.

    Visi, kam bijis lemts iepazīt Ģirtu, viņu vienmēr atcerēsies kā sirdssiltu, smaidīgu vīru, kompānijas dvēseli. Viņa azartiskā daba Ģirtam lika pirms 14 gadiem pieteikties tolaik populārajā TV šovā «Dejo nost!», kur viņš mēģināja tikt vaļā no liekajiem kilogramiem. Un viņam izdevās. Šovā Ģirts ienāca 143 kilogramus smags, bet noslēdza to par 40 kilogramiem vieglāks. Dejošana Ģirtam patika, un viņš dejoja arī Lielvārdes deju kolektīvā «Vēji», arī ballēs labprāt grieza valšus. Par to, ka savulaik TV šovā tomēr neuzvarēja, Ģirts neskuma: «Es melotu, ja teiktu, ka negribēju uzvaru. Taču jau sākumā biju izvirzījis savu mērķi – notievēt un tikt finālā. Tas man izdevās.»

    Viņu mīlēja daudzi. Par smaidu, labo sirdi un azartisko dabu.
    Viņu mīlēja daudzi. Par smaidu, labo sirdi un azartisko dabu.

    Tā kā Ģirtam bija sēdošs darbs, viņš bija grāmatvedis, tad saglabāt iegūto rezultātu tomēr nebija viegli.  Viņš gan dzīvoja azartiski arī pēc šova. Ģirts ir labi zināms autosportistu un motosportistu aprindās, jo aizrautīgi piedalījās sacensību rīkošanā. Arī viena no Ģirta meitām mantojusi tēva degsmi un ar labiem panākumiem piedalījusies folkreisā.  

    Ģirtam ir lieliska ģimene, kopā ar sievu izaudzinājis divas meitiņas. Viņa pāragrā nāve ir smags trieciens gan viņa ģimenei, gan kolēģiem un draugiem. 27. janvārī Ģirtu guldīs zemes klēpī . No Lielvārdes Lāčplēša kapu kapličas tālāk Ģirts dosies savā pēdējā braucienā pie vecākiem uz Ķeguma kapiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē