• Latviešu aktrise atklāj, ka ir situsi savu dzīvesbiedru

    Televīzija
    Estere Jansone
    10. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Sabiedrību šokējusi latviešu aktrises Katrīnas Blauas atzīšanās šovā «Mīlas nometne». Viņa neslēpj, ka ir situsi savu mīļoto vīrieti.

    Attiecību šovā «Mīlas nometne», kurā piedalās vairāki pāri ar mērķi restartēt savas attiecības, izskanējusi kāda satraucoša atziņa. «Apsūdzēti mīlestībā», «Nelūgtie viesi» un citu seriālu aktrise, divu bērnu māmiņa Katrīna Blaua atklājusi, ka strīda karstumā ir gadījies kļūt fiziski vardarbīgai un pacelt roku pret savu dzīvesbiedru Mārci.

    Sērijā, kurā galvenais temats bijis «konfliktu risināšana», šova vadītāja Aina Poiša vakara izskaņas «Patiesības aplī» aktrisei vaicājusi, kas ir trakākais, ko viņa ir darījusi attiecībās. Uz to Blaua atbildējusi: «Es esmu viņam arī iesitusi. Tas ir tāds stāvoklis, kuru nevaru izskaidrot. Tu it kā saproti, ka ir tā mīlestība, bet ir tāds tukšums abos divos, ka gribas to otru sāpināt,» stāsta Katrīna. «Tas ir prātam neaptverams stāvoklis, kad izkāp no sevis ārā un es esmu Mārcim situsi. Un nevis iesitusi pļauku, bet tiešām tādā agonijā situsi,» vaļsirdīgi atzīstas aktrise. Viņa atzīst, ka sajūtas pēc tam, kad konflikts atrisināts, ir briesmīgas.

    Televīzijas šova skatītāji sociālajos tīklos aizsākuši diskusiju – nepieņemama šķiet raidījuma vadītāju un citu dalībnieku reakcija uz šādu atziņu. Daži diskusijas dalībnieki atsauc atmiņā skandālu, kas izvērsies, kad gaismā nākušas repera Kristapa Strūberga un viņa bijušās sievas Mairitas Rosickas ģimenes nesaskaņas. Citi savukārt pieminējuši grupas «Dzelzs Vilks» bundzinieka Mārča Judža un viņa sievas Rūtas attiecību drāmu. Ļaudis cilā jautājumu – kādēļ sieviešu vardarbība pret vīriešiem sabiedrībā tiek akceptēta un pat normalizēta?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē