• Kariņa dēls «plosās» festivālā «Postivus». Ko par to saka premjers?

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    17. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Otomārs Krišjānis Kariņš.
    Foto: F64
    Otomārs Krišjānis Kariņš.
    Grupa «Perestroika», kuras solists ir premjera Artūra Krišjāņa Kariņa dēls Otomārs Krišjānis Kariņš, iesāka festivālā «Positivus» otro dienu.

    Garmatainais puisis, kurš pārsvarā izpildīja kompozīcijas angļu valodā, ar savu balsi un runas veidu ļoti atgādināja premjeru Krišjāni Kariņu. Izrādās, tas bija premjerministra dēls Otomārs. Starp smagā roka dziesmām viņš ar sanākušajiem dalījās savos uzskatos par valstī notiekošo, arī par birokrātiju. Viņš bija sašutis, ka festivāla pirmajā dienā aizturēts grupas bundzinieks Aleksandrs Barons. Kariņš juniors pauda, ka, viņaprāt, policijai savus resursus tomēr vajadzētu tērēt nopietnākām lietām. Proti, Barons tika aizturēts, jo pie viņa atrastas tabletes, kas satur amfetamīnu. Bundzinieks apgalvojis, ka šajā gadījumā tās neesot gluži narkotikas, bet gan zāles, kuras viņam jālieto. Tomēr nakti Barons bija spiests pavadīt īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

    Otomārs pēc koncerta, kuru noklausījās vairāki desmiti festivāla apmeklētāji, žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka pēc Rīgas 49. vidusskolas beigšanas septiņus gadus ārzemēs studējis komunikācijas zinātnes un tagad atgriezies uz dzīvi Rīgā. «Grupas vēstījums ir vienkāršs – sabiedrībai vajadzētu attīstīties ārpus patoloģiju rāmjiem.

    Mūsu dzīve jau tā ir tik īsa, vienkārši nav jēgas to sarežģīt ar pārāk intensīvām birokrātiskām normām.

    Ja cilvēki cits citu vairāk mīlētu, mums visiem būtu labāka dzīve zem šīs saules,» uzskata viņš.

    Savulaik medijos izskanēja ziņas, ka premjera dēls pārlieku aizraujas ar bijušās PSRS simboliku – viņš sociālajos tīklos publicēja video, kurā redzams Halovīna ķirbis ar izgrebtu sirpi un āmuru, fonā skanēja bijušās PSRS himna. Par to viņš tagad saka: «Visas atsauces uz Padomju Savienību ir ironizējošā nozīmē, lai vērstu uzmanību uz to, ka esam pēcpadomju sabiedrība, kura vēl tikai mācās attīstīties tālāk. No 16 gadiem esmu dzīvojis gan Briselē, gan Amsterdamā. Pilnībā biju iebraucis Rietumeiropā – mācījos un vēroju, kā tur notiek lietas. Atgriežoties Latvijā, sapratu, ka mīlu Latviju un esmu šeit laimīgāks, nekā jebkad biju ārzemēs»

    Viņa slavenais tēvs premjers Krišjānis Kariņš festivālā Positivus gan neparādījās. Taujāts, vai seko līdzi dēla muzikālajām aktivitātēm, viņš bija lakonisks: «Jā, sekoju līdzi un lepojos!»

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē