• Judzis nāk klajā ar paziņojumu no Londonas: Šis ir īstais moments

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    26. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārcis Judzis
    Foto: F64
    Mārcis Judzis
    Mūziķis Mārcis Judzis, kurš pēc skandalozās šķiršanās un ap to saceltās jezgas paziņoja par aiziešanu no grupas «Dzelzs Vilks», Ziemassvētkus pavada tālu prom no Latvijas.

    Ziemassvētkos ģitārists Mārcis Judzis, kurš pēc sievas Rūtas atklāsmēm internetā no līdzcilvēkiem piedzīvojis arī nepatīkamus momentus, kopā ar domubiedriem devās prom no Latvijas. Viņš aizceļoja, lai piepildītu kādu ideju. Judzim ir astoņus gadus sena dziesma, kas vēl nekur nav skanējusi, un pirms svētkiem Mārcim radusies doma uzfilmēt tai videoklipu. «Šis ir īstais moments, kad jūtu – tas sapas ar tekstu un mūziku,» video uzrunā no vilciena saviem atbalstītājiem saka Judzis.

    Kopā ar viņu uz Lielbritāniju devies arī uzņēmējs un liels Judža atbalstītājs Valts Dalbiņš.

    Uzrunā no vilciena Mārcis atgādina par savu projektu «RYGA», kas beidzamajā laikā bija pieklusis. Tagad tas atdzimšot, jo Mārča grupa apņēmusies izdot jaunu albumu, radīt jaunas dziesmas un filmēt tām klipus. Judzis sola – arī caur melno humoru viņu videoklipos tiks runāts par problēmām, kas skar katru.

    «Ar prieku gribu paziņot, ka man ir ļoti spēcīga komanda. Tie ir tiešām spēcīgi vīri,

    kas vienmēr ir ticējuši grupai «RYGA»,» savas mūzikas atdzimšanu pēc aiziešanas no «Dzelzs Vilka» reklamē Mārcis.

    Grupai jau esot jauna mājaslapa, kur būšot ne tikai mūzika un dzeja, bet arī televīzjja, radio un pat interneta veikals, un katrs tās apmeklētājs varēšot dizainēt savas drēbes. ««RYGA» – tā nav tikai mūzika, tas ir domāšanas veids, kā vairot labo, pozitīvo un padarīt šo pasauli skaistāku,» dedzīgi stāsta viņš. Valts Dalbiņš jau paguvis palepoties, ka «RYGA» sekotāju skaits strauji aug, un svētkos piesekojuši vismaz 2000 jauni fani.

    «Laiks apstājas! Kadrs (ļoti iespējams) no jaunās dziesmas videoklipa,» tā Londonas metro tapušo foto raksturo Mārcis Judzis.
    «Laiks apstājas! Kadrs (ļoti iespējams) no jaunās dziesmas videoklipa,» tā Londonas metro tapušo foto raksturo Mārcis Judzis.

    Mārcis novēl visiem priecīgus Ziemassvētkus un piebilst: «Svarīgākais, lai kopā ar jums ir mīļie!»

    Šī Mārča visnotaļ pozitīvā uzruna pēc skandāla ar sievas publiskoto vēstuli ielīksmojusi arī dažas sabiedrībā zināmas personas. «Lai Jums veicas! Pret stulbumu var cīnīties tikai ar labiem darbiem,» Mārci uzmundrina producente Sanita Tauriņa. «Valt, esmu priecīga, ka esi kopā ar Mārci Judzi,» atzina aktiera Jāņa Paukštello sieva Elīna.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē