• Jubilāre Olga Dreģe – mīlēta un sāpināta: Visiem saviem vīriešiem esmu piedevusi

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Liene Pētersone
    Lieliskā aktrise Olga Dreģe šodien svin 86. dzimšanas dienu. Viņai ir viss – panākumi, kolēģu un tautas mīlestība, negaistoša apbrīna aktrises skaistumam un talantam, tikai satikt vīrieti visam mūžam nav izdevies.

    Dailes teātra dīvu Olgu Dreģi skatītāji no sirds mīl, un viņa to jūt ik uz soļa. «Visu laiku mani kaut kur aicina, un diemžēl daudziem jāatsaka, jo es nespēju visur izbraukāt. Koncertiem nevajag reklāmas, ziņas aiziet no mutes mutē, un manas emocijas, uzstājoties pilnajās zālēs gan Rēzeknes «Gorā», gan manā mīļajā Madonā, gan Rojā un Jelgavā, kur tieku apbērta ar dāvanām un puķu kalniem, nav izstāstāmas,»  pirms dažiem mēnešiem žurnālam «Ievas Stāsti» sacīja aktrise. Patiesībā viņai kopš 80 gadu jubilejas visa dzīve paiet vienā svinēšanā! «Esmu pacelta uz augsta emociju viļņa, baudu šo skaisto dzīvi un priecājos, ka kaut ko tik neaptverami brīnišķīgu man ir lemts piedzīvot,» pauda aktrise.

    Taču, lai gan mīlēta un vīriešu apbrīnota, savu otro pusīti visam mūžam – tādu, ar kuru arī šodien varētu dalīt gan priekus, gan bēdas, gan kopēju ikdienu –  Olga tā arī nav satikusi.

    «Mīlestības dēļ daudz esmu raudājusi, bet sapratusi, ka es laikam esmu vientuļniece.

    Ilgi esmu dzīvojusi viena – kopš izšķīros ar Zanītes tēvu, kad viņai bija desmit gadi,» žurnālam sacīja aktrise. Zane ir viņas vienīgā meita. Ar savu otro vīru un meitas tēvu Ēriku gan viņa prata saglabāt draudzību.

    «Visiem saviem vīriešiem esmu piedevusi un no viņiem paņēmusi labāko, ko esam piedzīvojuši,» saka aktrise.

    Viņas sirdi plosījusi arī nelaimīga mīlestība. «Es esmu gan sāpinājusi, gan tikusi sāpināta,» atklāta ir Olga. Jaunībā pirmais vīrs Jānis, kuru viņa ļoti mīlējusi, pēkšņi Olgu pametis, jo iemīlējis citu. Tas aktrisei bijis ļoti sāpīgs trieciens. Taču dienesta romānu gan ugunīgajai Dreģei neesot bijis. «Nekad neesmu atļāvusies iekārot un ņemt to, kas nav mans. Sevi ir jāmāk sagrožot. Tēvs, māte mani nemācīja lauzt gabalu no sveša klaipa. Un vēl kāda mammiņas mācība, ko esmu ievērojusi, – čigāns savā mājā nezog. Tā bijusi mana nostāja attiecībās ar kolēģiem. Nekad nevienā savā skatuves partnerī neesmu iemīlējusies. Cilinskis, kad kopā filmējāmies, mani lenca. Viņš visām patika, arī man, bet viņš bija precēts vīrs, un tas man bija aizliegums, ko es nepārkāpu. Pāvuls patika, pēc Pūcīša Edgara alka mana Matilde «Purva bridējā», bet pat domās neatļāvos uz viņiem skatīties citādi, kā tikai uz lomu partneriem,» atklāta ir Dreģe.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē