• Jelgavas novada mērs Lasmanis par pikantā video skandālu: Nevienam nenovēlu to, ko tagad piedzīvoju

    Skandāls
    Lauma Lapsa
    26. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Madars Lasmanis.
    Foto: Facebook
    Madars Lasmanis.
    Jelgavas novada mēra Madara Lasmaņa pikanto piedalīšanos Budžeta sēdē, jau apsprieduši teju visi. Kolēģi pieprasa Lasmaņa demisiju, bet pats Lasmanis spiests taisnoties un sarkt. Kas īsti notika un kāpēc?

    Skandālu pagājušajā nedēļā izraisījis dažas minūtes ilgs video, kurā redzams, ka Partijas «Latvijas attīstībai» pārstāvis Madars Lasmanis, vadot sēdi attālināti, iespējams, meņģējas ar kādu sievieti. Sēde notikusi 13. martā, bet skandalozais video vietnē « nopludināts 21. martā. Lasmanis pirmās 40 minūtes mašīnā bija viens, bet persona, kurai redzama zeķē tērptā kāja, viņam pievienojās vēlāk.

    Kad video sāka ceļot pa internetu, Lasmanis izteicās, ka persona aizmugurējā sēdeklī bijusi viņa sieva Agnese Lasmane. Pašvaldības mērs vienkārši neesot pamanījis, ka viņas kāja parādās kadrā. Mēra teiktais gan tiek apšaubīts, paužot aizdomas, ka tā varētu būt bijusi arī kāda cita sieviete.

    Stāstot par notikušo žurnālam «Privātā Dzīve», Madars Lasmanis saka: «Viss, ko cilvēki raksta komentāros, neatbilst patiesībai.

    Cilvēki ir sadomājušies sazin ko, bet tur nekas tāds nenotiek.

    Video redzams, ka divi cilvēki vienkārši atrodas mašīnā, kamēr notiek Budžeta komisijas sēde. Bet es jau nevaru aizliegt cilvēkiem domāt ko vēlas. Katrs, lai spriež pēc savas samaitātības pakāpes.»

    Viņš uzskata, ka video nopludinājusi Jelgavas novada pašvaldības izpilddirektore, «Latvijas Zemnieku savienības» pārstāve Līga Lonerte. «Lonerte nelabi rīkojas ar to informāciju, kas bija viņas rīcībā. Šie ir svētki oponentiem,» pauž Lasmanis.

    Madars Lasmanis
    Madars Lasmanis

    Taujāts, vai pēc notikušā skandāla apsver domu atkāpties no amata, viņš saka: «Nedomāju, ka Jelgavas novadam nāks par labu, ja tas pēkšņi paliks bez mēra.

    Domāju, ka ar šo video un faktu sagrozīšanu nekas jau nebeigsies.»

    Viņš atzīst, ka pēc publicētā video ierauts milzīgā skandālā un tiek noķengāts. «Nevienam nenovēlu iziet cauri tam, ko tagad piedzīvoju. Bet tāda ir politiķu dzīve. Nevienam neinteresē kā mēs jūtamies. Tiekam sasmērēti ar dubļiem visās iespējamās formās,» nopūšas viņš.

    Taujāts, vai pēc notikušā ir pārdomājis savu rīcību un guvis kādu mācību, Lasmanis paziņo: «Es vairs tā nedarīšu. Nekad vairs nevadīšu Budžeta komisijas sēdi, atrodoties mašīnā. Katrai lietai ir savs laiks. Es nevaru būt visās situācijās pretimnākošs. Ja nav laika, tad nevajag nozīmīgus jautājumus izskatīt steigā un mašīnā. Nevajag rīkot sēdes, braucot darba auto, jo tas var tikt iztulkots nepareizi, un ar sliktām domām. Protams, ir gūta liela mācība.»

    Vairāk par Lasmaņa video epopeju uzzināsi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Zeltiņa grib figūru kā jaunībā: Svīst sporta zālē un ēd pēc grafika
    • Maestro Pauls nikns par jauno maiņu: «Tagad šļupst katrs, kuram ienāk prātā.»
    • Skandalozais Jelgavas novada mērs Lasmanis: Es tā vairs nekad nedarīšu!
    • Sergejs Jēgers Plunčājas un izlīksmo Argentīnā
    • Briljanti un apģērbs no humpalām: Miljonāra Zuzāna mīļotā izrāda savu skapi
    • Laima Vaikule 70. jubileju svin ārzemēs
    Privātā Dzīve nr13-14/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē