• Jana Duļevska atklāti par attiecībām ar Laviņu: Neesmu ideālā sieva

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    17. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš
    TV dīva Jana Duļevska un bijušais hokejists Rodrigo Laviņš pēc dažiem gadiem svinēs sudrabkāzas. Šobrīd Janas dzīvē ir smags posms, taču tas viņai iemācījis atzīt savas kļūdas un lūgt piedošanu.

    «Attiecībās ļoti svarīgi spēt palūgt piedošanu. Agrāk to izdarīt man bija ļoti grūti, tikai pēdējā laikā kļuvis vienkārši,» emocionālā intervijā žurnālā «Ieva» nupat pauda TV dīva un pasākumu vadītāja Jana Duļevska. Viņa neslēpj, ka šobrīd piedzīvo smagus laikus un brīžiem savās bēdās jūtas vientuļa. Taču tā nav. Viņai blakus ir ģimene. Ar bijušo hokejistu Rodrigo Laviņu Jana ir laulībā jau 22 gadus. «Cik pudu sāls apēsts!» atzīstas viņa.

    Viņa neslēpj –  ne jau katru dienu mājās valda romantika un harmonija. Gadās arī pastrīdēties. «Manuprāt, tas ir pilnīgi normāli.

    Bet tāpēc arī negribu kopā pozicionēties sociālajos tīklos, jo tad jābūt godīgam 

    – ja liec uķi puķi bildi, tad nākamreiz vajag likt arī tādu bildi, kur strīdaties. Neizliekos, ka negadās pa strīdam. Ne jau kas nopietns, kādas sadzīviskas lietas, nu muļķības pārsvarā. Man, piemēram, nepatīk, ja pamostos un, ieejot virtuvē, redzu, ka atstāts karalauks. Tad jau arī, redzot mani, ātri laižas prom,» pasmaida Jana. 

    «Es arī esmu vainīga pie daudziem strīdiem – nesavaldos, pasaku, ko nevajadzētu teikt, esmu neiecietīga.

    Neesmu ideālā sieva, bet cenšos. Es esmu zelta gabaliņš un vienlaikus arī neesmu,» spriež viņa.

    Par savu vīru Jana saka siltus vārdus: «Rodis ir tāds – ko runā, to arī dara. Cepuri nost, viņš ir darītājs, to varēju nojaust jau attiecību sākumā. Man tas ir ļoti svarīgi. Skaisti vārdi bez darīšanas nestrādā.»

    Viņa atzīst – attiecības ir pieslīpēšanās māksla.  «Mēs viens otru ietekmējam. Viņš arī mani ir ļoti mainījis. Varbūt es būtu izlepusi un izlaista dāma, bet viņš mani ir nolicis pie vietas,» tā Jana. Pa šiem gadiem Jana sapratusi arī kādu ļoti svarīgu lietu: «Un vēl ir mirklis, kad jāprot redzēt un sajust, ka katrs sāk peldēt savā virzienā, – mēs attīstāmies, augam, var rasties dažādas intereses, vīzija pa to, kā gribētos dzīvot. Ir bīstami, ja tas sāk atšķirties, un tad ļoti svarīgi atrast kopsaucēju, lai atkal sietu kopā.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē