• FOTO: Ļaudis sajūsmina Donalda Trampa dēla parādīšanās. Neticami, kā viņš ir izaudzis!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    5. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Barons un Donalds Trampi.
    Foto: Instagram
    Barons un Donalds Trampi.
    Šķiet, tikai vakar Donalds Tramps izvācās no Baltā nama. Tad pa kuru laiku tik ļoti izaudzis viņa un Melānijas Trampas dēls?

    Amerikāņu mediji nebeidz vien sajūsmināties par Donalda Trampa jaunāko dēlu Baronu. Viņš pēc ilgiem laikiem parādījies kopā ar ģimeni kādā foto, un amerikāņi ir patiesi pārsteigti – mazais pusītis, kurš vēl nupat skraidīja pa prezidenta apartamentiem, tagad ir tik pieaudzis! Patiesi, Barons pa šo laiku jau nosvinējis 18. jubileju. Īpaši pārsteidz viņa augums. Viņš ir pāraudzis gan savu180 centimetrus garo mammu Melāniju, gan augumā raženo tēvu Donaldu. Barona augums esot 204 centimetri! Lai gan bērnībā viņš ļoti līdzinājās savam tēvam, tagad Barons kļuvis līdzīgāks Melānijai.   

    Vēl nupat Barons bija viņu mazais puisītis!
    Vēl nupat Barons bija viņu mazais puisītis!

    Trampam ir pieci bērni, bet jaunākais – Barons –  ir viņa un Melānijas vienīgā kopējā atvase. Viņš patlaban mācās privātskolā Floridā. Viņam ir rūgtas atmiņas par laiku, kad tēvs bija prezidents. Būdams tikai 10 gadus vecs puika, viņš kā prezidenta dēls saņēma daudz zobgalību un negatīvu komentāru gan par savu uzvedību, gan izskatu. Viņu pat apsprieda sarunu šovos!

    Barons ir patiešām izstiepies...
    Barons ir patiešām izstiepies...

    Baironu publiski aizstāvēja Bila Klintona meita Čelsija, kura paziņoja, ka šis puisītis ir pelnījis normālu bērnību un aizsardzību, nevis nemitīgu izsmiešanu. Tāpēc tagad ģimene viņu sargā no liekas uzmanības, un puisis reti parādās sabiedrībā. Taču priekšvēlēšanu laikā viņam diez vai izdosies pavisam izvairīties no dalības tēva reklamēšanā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē