• Fenotipoloģe Kaija Zemberga: Ar lūpu palielināšanu sievietes vēlas kompensēt kādu trūkumu raksturā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA UN PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    Jau vairākus gadus viena no pasaulē pieprasītākajām procedūrām ir lūpu palielināšana. Ko par šo modi domā fenotipoloģe Kaija Zemberga?

    «Fenotips ir gēnu, instinktu, rakstura atspoguļojums cilvēka sejā. Ja sieviete ar plastiskās ķirurģijas palīdzību maina ārieni, viņa vēlas paspilgtināt noteiktu iezīmi, kompensēt kādu trūkumu raksturā. Pārsvarā sievietēm, kas izšķiras par šādu soli, gēnos jau ir šīs iezīmes, un viņas tikai vēlas tās izcelt.

    Parasti izteiktāka ir apakšlūpa, kas bieži vien nedaudz vērsta uz āru. Sievietei ar izteiktu apakšlūpu ir svarīga baudkāre, izpriecas. Viņai patīk baudīt ēdienu, mūziku, ceļojumus, pasākumus, kur apgrozās sabiedrības krējums, arī seksu viņa izgaršo visā tā krāšņumā.

    Mākslīgi uzlabotas lūpas ir lielas, pilnīgas un biezas. Tām ir izteikta sarkanā pārejas daļa, un šī iezīme norāda uz lielu enerģijas daudzumu, kas tiek izstarots no lūpām. Raksturā šāda sieviete ir aktīva, emocionāli silta, gatava apmeklēt pasākumus, tusiņus. Pastāv gan risks enerģiju nodedzināt izpriecās, un tās var pietrūkt ikdienas darbam.

    Svarīga iezīme ir lūpu stingrums.

    Stingras lūpas norāda uz izlēmīgu raksturu, cilvēks spēj ilgstoši strādāt rutīnas darbu, kas ne vienmēr viņam ir pie sirds. Mīkstas lūpas liecina par gļēvu, neizlēmīgu dabu, nespēju novest iesākto līdz galam.

    Palielinot lūpas, izteiktāka kļūst augšlūpas viļņotā daļa. Pievilcīgā bantīte norāda uz izsmalcinātām manierēm, labu gaumi. Sieviete ar šādu fenotipu ievēro stilu runā, apģērbā, rīcībā. Viņai svarīgas nianses. Tāda dabiski veidota augšlūpa biežāk vērojama radošo profesiju pārstāvjiem.  

    Ja pirms palielināšanas sievietei lūpas bija šauras kā svītriņas, viņa lieki netērēja enerģiju izpriecās, bet ieguldīja to darbā. Ja augšlūpa bija izteikti šaura, draudzene viņai varēja uzticēt noslēpumus. Šauru lūpu īpašniece ir emocionāli vēsāka, garlaicīgāka, nelabprāt stāsta par sevi. Izmainot lūpu formu, viņai vieglāk iejusties sabiedrībā. Viņa ir emocionāli atvērtāka, mīlīgāka, taču var sākt meklēt vieglāku ceļu dzīvē.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē