• Aktieris Andrejs Alens audzina dēlu: Šis ir īstākais laiks, kad dzimt bērniem

    Slavenības
    Gita Vīksne
    27. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    «Man izdevies muižā palikt arī pa nakti,» noslēpumu izpauž aktieris, kuru pēc šķiršanās no matiem salīdzinot ar tīņu elku Džastinu Bīberu.

    Daudzi aktieri Andreju Alenu kā garu matu īpašnieku atminas no TV seriāla Nemīlētie. «Kā dzied Viktors Cojs – Pārmaiņas pieprasa mūsu sirdis, pārmaiņas pieprasa mūsu acis,» par matu nogriešanu teic Alens, kuram TV seriāla otrajā sezonā uzticēta viena no galvenajām lomām.

    «Es iejūtos žurnālista loma, kurš atvaļinājumā ierodas mazpilsētā. Negaidīti pavērsieni liek viņam šeit palikt ilgāk, nekā plānots. Man ļoti patīk režisora prasīgums, pedantiskums un reizēm arī skarbums. Esmu pārliecināts, ka tieši tas ir vajadzīgs lieliskam gala iznākumam,» atklāj Andrejs.

    Viņš neslēpj, ka, pateicoties seriāla filmēšanai, kaut ko darījis arī pirmo reizi dzīvē. «Lai gan pa Latviju esmu ceļojis daudz, Mālpils muižā līdz šim ne reizi nebiju viesojies. Tikko ierados, man likās – wow, kāds skaistums! Kad ir vairākas filmēšanas maiņas pēc kārtas, man izdevies muižā palikt arī pa nakti. Izjūtas ir fantastiskas,» atzītas aktieris.

    Taujāts, kāds viņam bijis pandēmijas gads, Andrejs enerģiski iesaucas: «Ļoti pozitīvs! Man šis laiks ir devis ģimenes papildinājumu, sakārtojušās vairākas darba lietas.

    Šis ir īstākais laiks, kad dzimt bērniem. Dēlam Emanuelam šobrīd ir septiņi mēneši. Esmu laimīgs!

    Protams, nedzīvoju ar rozā brillēm un saprotu visu slikto, kas šobrīd notiek, pateicoties Covid-19, bet esmu pārliecināts – katra dzīvē šajā laikā ir noticis arī kaut kas pozitīvs. Esmu sapratis, piemēram, ka lieliski var strādāt arī no mājām.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē