• Ziedu horoskops martā dzimušajiem

    Ezoterika
    Liena Britāne
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Anastasiia Malinich / Shutterstock
    Cilvēku raksturi tiek salīdzināti ne tikai ar debesu spīdekļiem, bet arī ar kokiem un ziediem. Vērtējot planētu ietekmi, katram periodam izvēlēts savs zieds, kas var mūs ietekmēt ar savu pozitīvo starojumu konkrētajā laika periodā. 

    Sniegpulkstenīte (1.–10. marts)

    Šajā laikā dzimušie ir taisnīgi un praktiski, tic saviem spēkiem un tāpēc arī spēj gūt panākumus. Lai gan Sniegpulkstenītes ir pieticīgas, ar savu spirgtumu un vienkāršo skaistumu savaldzina un iekaro daudzas sirdis – ieraugot Sniegpulkstenīti, pat nepazīstamu cilvēku sejas atplaukst smaidā. Lai gan it kā ne ar ko īpašu neizceļas, Sniegpulkstenītes bieži kļūst par neformālajiem līderiem. Kad jāizlemj nozīmīgas lietas, viņas klusām un mierīgi ap sevi pulcē domubiedrus un diplomātiski sakārto lietas. Arī savus pienākumus paveic un panākumus gūst bez īpašas piepūles, jo palīdz iedzimtie talanti un darba mīlestība. Savas idejas spēj arī īstenot dzīvē, bet trūkumus prot veikli notušēt, tāpēc citi par tiem pat neuzzina. Darbā Sniegpulkstenītes vairāk interesē process, vērošana, dalīšanās pieredzē, kopā būšana ar interesantiem cilvēkiem. Nav ieteicamas galējības, gan atpūta, gan izklaides vēlamas mērenās devās. Vislabāk jūtas ģimenē. Lai būtu teicama pašsajūta, svarīga emociju līdzsvarotība. Vitamīnu un laba garastāvokļa avots ir arī savā dārzā audzēti dārzeņi un ogas.

    Krokuss (11.–20. marts)

    Šajā periodā dzimušie cilvēki ir raksturā daudzšķautņaini, viņiem patīk viss noslēpumainais, taču savus noslēpumus atklāt gan nevienam negrib, ir diezgan noslēgti. Krokusi ir sapņaini, radoši, apveltīti ar labu intuīciju. Viņiem ir plašs paziņu loks, taču tuvu draugu nav daudz. Krokusiem ir ciešas saites ar vecākiem, ar dzimtu. Šajā periodā dzimušie nereti kļūst par ekstrasensiem, gaišreģiem, astrologiem, cirka māksliniekiem. Krokusi izstaro gaišumu, pozitīvismu un nepazīstamus cilvēkus spēj viegli apburt. Viņi ir ļoti līdzjūtīgi, bieži pievēršas labdarībai, turklāt to īpaši nereklamē. Prot izvēlēties izcilas dāvanas. Patīk neatkarība, taču mēdz nonākt pretrunās paši ar sevi. Var būt arī spītīgi un neatlaidīgi censties panākt to, ko nodomājuši. Ne vienmēr Krokusi vēlas ievērot vispārpieņemtos noteikumus. Patīk uzklausīt uzslavas – no rīta dzirdēts kompliments ir garantija smaidam dienas garumā. Mēdz aizrauties ar pārmērībām. Krokusiem sevi jāpiebremzē, pērkot vasaras puķu sēklas savam dārzam – jāpatur prātā, ka vietas ir vien tik, cik ir.  

    Vizbulīte (20.–31. marts)

    Gudrās, talantīgās un apņēmības pilnās Vizbulītes biežāk paļaujas uz savu intuīciju nekā uz loģiku un – nekļūdās! Intuīcija ir viņu stiprā puse – pateicoties tai, Vizbulītēm arī izdodas atrast izeju pat no vissarežģītākajām situācijām, ja tādas uzrodas dzīves ceļā, viņas spēj pielāgoties dažādiem darbiem un dažādiem cilvēkiem. Tā kā Vizbulītēm gribas izmēģināt daudz ko, savu īsto vietu dzīvē atrast ne vienmēr ir viegli. Viņām piemīt labas organizatoriskās dotības un netrūkst arī enerģijas. Lai gan ārēji trauslas, Vizbulītes ir izturīgas, vienmēr tur doto vārdu – ja arī neizdodas uzreiz, savu solījumu atceras izpildīt vēlāk. Ja gadās kāda kļūme, šarms vienmēr palīdz atrast nesavtīgus palīgus, kuri ātri vien atsteidzas palīgā. Izdzirdot labus vārdus, Vizbulīšu enerģija dubultojas, un viņas ar pozitīvām emocijām var doties tālāk, iedvesmojot arī citus. Patīk izmantot vēl neizmēģinātas receptes, doties tālos un eksotiskos ceļojumos, bet, mājās atgriežoties, savā dārzā sākt audzēt kaut ko tādu, kā nav kaimiņiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē