• Sveču maģija katrai dienai – pievilini naudu, veiksmi, mīlestību

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Šis ir viens no populārākajiem sveču maģijas rituāliem, ko veic nedēļu, katru dienu no rīta vai vakarā dažas minūtes veroties sveces liesmā, izmantojot citas krāsas sveci. Pastāv uzskats, ka uguns attīra dvēseli, vasks uzlabo veselību, bet dakts dedzināšana paplašina apziņu un uzlabo intelektu. Septiņu dienu rituālu ieteicams veikt septiņas nedēļas pēc kārtas.
    • Pirmdienā aizdedzina baltu vai sudraba sveci, un rituāla laikā padomā par savstarpējām attiecībām, to veidošanu, uzlabošanu, ģimenes stiprināšanu, sapratnes veicināšanu starp laulātajiem, mājas mieru un omulību.
    • Otrdienā dedzina sarkano sveci, kas ir neizsīkstošas enerģijas simbols. Tā palīdz īstenot projektus, dāvā jaunas idejas, uzlabo intīmās attiecības. Sarkanās sveces liesmiņai var lūgt stiprināt pašapziņu, vairot drosmi, spēju atrisināt psiholoģiskas problēmas.
    • Trešdienā aizdedzina dzelteno sveci, kas aktivizē prātu un komunikācijas spējas. Rituāla laikā var domāt par karjeru, attiecībām ar cilvēkiem.
    • Ceturtdienā aizdedzina zilu vai oranžu sveci. Šajā rituālā sveces garam var lūgt palīdzību dziļāk izprast savstarpējās attiecības, var atnāk atbilde, kā tās uzlabot. Zilā svece palīdz attīrīties no negatīvās enerģijas, ļaunas acs, savukārt oranžā – uzlabo veselību, atbrīvo no vilšanās, aizvainojuma negodīgas apsūdzības gadījumā.
    • Piektdienā veic rituālu ar zaļo vai rozā sveci. Zaļā dāvā veiksmi, labklājību, tāpēc liesmiņai var lūgt atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar materiālās situācijas uzlabošanu, karjeru, veiksmi biznesā un zinātnē. Savukārt rozā svece uzlabo fizisko un garīgo veselību, dāvā mīlestību, uzticību, harmoniju partnerattiecībās.
    • Sestdien vēlams lūkoties violetas sveces liesmā, jo tā palīdz izdziedināties no slimības, veicina garīgo pilnveidošanos, dāvā spējas ieraudzīt savu nākotni.
    • Svētdienā dedzina dzeltenu vai zelta sveci, kas simbolizē laimi un materiālo labklājību. Svētdienā svecei ir jāizdeg līdz galam, lai neaizbiedētu laimi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē