• Latvju spēka zīmes, kas sargā no negatīvās enerģijas un nelaimēm

    Ezoterika
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    15. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sakss / Shutterstock
    Mūsu senči krustabu rituālā jaundzimušo bērniņu piesaistīja zīmju enerģētiskajam kanālam un paaugoties apmācīja, kā izmantot zīmes enerģētiskajai aizsardzībai. Zīmes ir dabas pasaules dievišķo spēku izpausme, tāpēc dziedināšana darbosies labāk, ja cilvēks dzīvo pēc dabas likumiem. 
    • Māras krusts 
      Aizsargā no slimībām un nelaimēm. Statisko Māras krustu senie latvieši vilka mājas pakšos, pie krāsns, lai ēku pasargātu no ugunsgrēka. Svētībai to vilka uz maizes kukulīša un tikai tad to lika krāsnī.
    • Māras zīme 
      Stiprina veselību un veicina dziednieciskos procesus. 
    • Mazais lietuvēna krusts jeb velna mātes zīme
      Aizsargā pret visu ļauno, harmonizē cilvēku, nomierina. Velkot lietuvēna krustu, skaita vārdus, cilvēkā ieliekot veselības programmu: «Dievs svētī un sargā tavu galvu; Dievs svētī un sargā labo roku; Dievs svētī un sargā kreiso roku; Dievs svētī un sargā labo kāju; Dievs svētī un sargā kreiso kāju.» Svarīgi zīmi vilkt attēlā norādītajā formā, kas atgādina cilvēku. To uzzīmējot ar stariem uz augšu (lasi – ja cilvēciņš būs ar kājām gaisā), zīme pildīs pretēju funkciju.
    • Spēka krusts 
      Šī latvju rakstu zīme piesaista un koncentrē enerģiju. 
    • Auseklītis jeb lielais lietuvēna krusts 
      Dāvā spēcīgu enerģētisko aizsardzību. Tas nozīmē, ka šī zīme palīdz saglabāt viengabalainu auru un ārēji apstākļi mazāk kaitē veselībai. Tāpēc auseklīti, Atmodas laika simbolu, vajadzētu turpināt nēsāt. Jāielāgo, ka šī zīme jāvelk ar vienu vilcienu, sākot no vieninieka, kā norādīts attēlā. 
      Šādas formas Auseklītis palīdz telpā izkliedēt negatīvo enerģiju. To var izgatavot no koka un piestiprināt pie sienas. Darbā noguris un stresains saimnieks veselīgā, harmoniskā vidē atpūtīsies un atgūs enerģiju. 
      Šur tur parādās informācija, ka to velk pretējā virzienā, sākot no divnieka, – šādi attēlojot, zīmei ir cita enerģētiskā iedarbība un tā var darboties pat graujoši. 
    • Zvaigznes zīme 
      Ceļa rādītāja tumsā. Tā vairāk darbojas mentālā līmenī, palīdz graudus atsijāt no pelavām, arī kritiski izvērtēt, kādai garīgai praksei, fiziskām aktivitātēm, organisma spēcināšanas vai veselības veicināšanas procedūrām pievērsties. Šī zīme veicina pozitīvu domāšanu un neļauj sevī ielaist negatīvas domas. 
    • Saulīte
      Dievišķā uguns, kas ne tikai silda, bet var arī apdedzināt. Tās izstarotās attīrošās enerģijas palīdz atbrīvoties no negatīvisma un mainīt domāšanu. Negatīvi noskaņotam cilvēkam vieglāk ķeras klāt slimības.
    • Laimas slotiņa
      Laimas simbols. Laimas pēdiņas piesaista enerģiju. Rokas apsēju ar Laimas slotiņu var pagriezt tā, lai tās vidus atrodas uz pulsa. Asinis ir dzīvības plūsma, to sastāvā ir daudz ūdens, kas labi programmējas, tāpēc caur pulsu zīmes programma, kurā iekodēti globāli procesi un tieksme pēc labklājības, izplatās pa visu organismu. 
    • Dzīvības zīme
      Senāk šo zīmi lika gan vājinieka, gan vesela cilvēka gultā. Dzīvības zīme piesaista enerģiju un sargā no saslimšanas, tāpēc, iestrādātu kulonā, to iesaka nēsāt ap kaklu ikvienam. 
    • Jumītis
      Auglības zīme. Sievietei, kas nevar ieņemt bērniņu, simbols domās (vai ar flomāsteru) ar labo roku jāuzzīmē uz otrās čakras (zem nabas) un ar mīļoto vīrieti jāmīlējas zem akāciju krūma. Lai iedarbība būtu spēcīgāka, var skaitīt atbilstošu tautasdziesmu. Jumītim piemīt vēl kāda unikāla īpašība – zīmes ietekmē cilvēks kļūst it kā neredzams. Ja kāds vēlas atpūsties saviesīgā pasākumā, kur ir daudz paziņu, no citu pārliekās uzmanības sargās sev uzvilkta zīme. Jārēķinās gan, ka kāds nepamanot var uzgrūsties virsū.  
    • Zalktis
      Simbolizē vīrišķo un sievišķo enerģiju, dienu un nakti, nākotni un pagātni. Tas ir laika rits. Zinātnieki fiksējuši, ka cilvēks dzīvē pakļauts apmēram piecsimt ritmiem. Zalktis ir saikne starp šiem ritmiem un palīdz tiem pielāgoties. Šī rakstu zīme ļauj ieskatīties nākotnē un palīdz risināt pagātnes karmiskās problēmas. Bieži vien, sakārtojot pagātnē pieļautās kļūdas, uzlabojas veselība un cilvēks atsvabinās no neskaidra iemesla izraisītām bailēm un stresa. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē