• Izjukusi Maliginas trešā laulība. Nenoturējās pat gadu

    Attiecības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    15. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Maligina un Reinis Kalnaellis kāzu dienā.
    Foto: no privātā arhīva
    Elīna Maligina un Reinis Kalnaellis kāzu dienā.
    «Sapratām, ka kļūdījāmies, domājot, ka mūs saista romantiska mīlestība,» pēc šķiršanās no režisora Reiņa Kalnaeļļa atzīst multimāksliniece Elīna Maligina. Laulībā viņi nenodzīvoja pat gadu.

    «Mana trešā laulība ir beigusies ar šķiršanos. (..) Mūs saistīja un joprojām saista patiesa draudzība. Daudz laika pavadām kopā. Reinis ir lielisks vīrietis, kurš reiz padarīs kādu sievieti ļoti laimīgu,» portālā tv3.lv atzinusi Elīna. Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka no plašākiem komentāriem viņa atturas nedz apstiprinot, nedz noliedzot šo informāciju.

    Arī pēc šķiršanās no pirmā vīra Dž.Dž. Džilindžera viņa plašus komentāru nesniedza. Kādā intervijā gan pauda: «Visi cenšas noskaidrot, kāda bija patiesība, kāpēc izjuka mana un Džilindžera laulība? Vai tagad man ir jauns draugs? Taču es izvēlos klusuma brīdi.»

    Tagad taujāta, vai meklē jaunas attiecības, sarunā ar tv3.lv viņa pauž: «Uzskatu – kas meklē, tas neatrod. Ko nozīmē meklēt? Ņemt somu un iet uz ielas? Man būtiska bija pāriešana no absolūtas noslēgšanās, noliegšanas, aizvēršanās uz vienkārši normālu, atvērtu skatu uz dzīvi. Es nesēžu un negaidu, ko tad es nu mīlēšu vai nemīlēšu. Dzīvoju un pieļauju, ka reiz būs mīlestība. Esmu droša, ka jāatver sirds, jānoņem noliegumu daudzums un būs, kam jābūt.»

    Elīnai Reinis bija trešais vīrs.

    2011. gada maijā viņa kā jaunā un daudzsološā Dailes teātra aktrise apprecējās ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru, šajās attiecībās dzimusi meita Hanna. 2016. gada 21. oktobrī pēc dažu gadu ilgām attiecībām viņa mija gredzenus ar vienu no turīgākajiem Latvijas uzņēmējiem – «Olainfarm» īpašnieku Valēriju Maliginu. Bet jau nākamā gada 9. decembrī Valērijs negaidīti devās mūžībā. Tā kā Maligins viņu nebija iekļāvis testamentā, Elīna savu mantojuma daļu, kas bija vairāki miljoni eiro, saņēma naudā.

    Laulība ar Reini, ar kuru pazīstama jau no skolas laikiem, Elīnai bija vēl īsāka – kāzas vien tuvāko radu pulkā viņi svinēja pagājušā gada 21. septembrī.

    Citas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Kā atvadījās no Maestro Paula sievas Lanas Paulas
    • Nenoturējās pat gadu – izjukusi Elīnas Maliginas trešā laulība
    • Šausmas Tērvetē. Viktorija Vailda parāda postažu
    • Pārdod nežēlīgi noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka māju
    • Žaklīna atgriežas no misijas Ukrainā. Braukšot vēl
    • Netiklībā vainotais režisors Uldis Cipsts pamet Latviju 
    Privātā Dzīve nr33/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē