• Mans vīrietis – mans privātīpašums! Nenopietni par nopietno

    Joki
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Ar māju vai zemi ir vienkārši – uzliec zīmi Privātīpašums, un pārējiem viss uzreiz ir skaidrs. Bet kur lai šādu zīmi iesprauž savam vīrietim, pirms cita nav veikusi neatļautas darbības?
    • Jūsu kāzu datumu noteica tevis izvēlēta astroloģe. Tieši tā pati, kura tev apstiprināja, ka zvaigznes neiebilst pret jūsu abu savienību, jo viņa diezgan vājo planētu stāvoklis nekādā gadījumā neapdraud tavu planētu pašnoteikšanos.
    • Kāzu dienā tu uzvarēji visās spēlēs un rotaļās par līderību jūsu ģimenē, bet tas ir tikai loģiski, jo:

    a) visas rotaļas, spēles un uzdevumus tu izdomāji pati;
    b) viņš bija drusku par daudz iedzēris. No laimes laikam.

    Visi viņa dokumenti atrodas tavā ozolkoka lādītē, jo tikai tā iespējams laikus pamanīt, ka viņam jāveic revakcinācija pret ērcēm.

    • Viņa bērnības albums vairs netiek izmantots, jo viesiem nav jāredz, cik mazs krāniņš viņam bija piecu gadu vecumā, kad viņi abi ar brālēnu Amatā ķēra zivis.
    • Viņa telefona drošības parole ir tavs dzimšanas gads. Viņa bankas kartes pinkods arī. Tavas bankas kartes pinkods uz viņu neattiecas.
    • Viņš drīkst apmeklēt darbavietas Ziemassvētku pasākumu, kopš uz to darbinieki drīkst doties kopā ar savām otrajām pusītēm. Tu nekad nevienam negrasies atklāt, cik tev tas patērēja nervu šūnu, kamēr pierunāji viņa priekšnieku veikt nelielas izmaiņas 50 gadu laikā iedibinātajā ballīšu kārtībā.
    • Viņš jau sen ir sapratis, ka par svētku tērpu ballēs nav jāuztraucas, jo tavai kleitai pieskaņotu kaklasaiti tu nopirksi pati.
    • Iespējams, kino tiešām ir labāka un lētāka izklaide, bet visa normālā publika tomēr iet uz Jauno Rīgas teātri. Un no pilnīgi visām redzētajām repertuāra izrādēm Revidents viņam pat ļoti patika.
    • Viņa mamma visas iespējamās vizītes un apmeklējumus saskaņo vispirms ar tevi. Dāvanu izvēli viņam Ziemassvētkos, vārda un dzimšanas dienā viņa mamma uztic tikai tev. 
    • Viņa vaļasprieks – makšķerēšana – nelielu, bet skaudru pārrunu un divu nedēļu ilga seksa moratorija dēļ jau diezgan agrā jaunībā tika nomainīts pret kopīgu Latvijas apceļošanu. Bez makšķeres. Viņš arī piekrīt, ka apskatīt senas muižas, parkus un izzināt to vēsturi ir ne vien izglītojoši, bet ļoti aizraujoši.
    • Pie friziera viņš vairs sen neriskē doties viens. To vienīgo reizi, kad netiki angīnas dēļ, konsultāciju ar frizieri veici pa telefonu. Nebija slikti, bet varēja, protams, būt labāk.

    Protams, tu viņam piekriti, ka BMW ir stilīgu puišu pazīme, bet, objektīvi ņemot, Audi ir ekonomiskāks un tātad – daudz izdevīgāks.

    • Viņš vienmēr atceras tevi apsveikt jūsu iepazīšanās, pirmā randiņa, pirmā seksa, kāzu un citās gadadienās. To viņam brīnišķīgi atgādina tevis izveidotie atgādinājumi viņa mobilajā tālrunī.
    • Viņa draugi mēdz būt pietiekami uzstājīgi, lai izprasītu tev viņu reizi gadā uz nedēļas nogali tikai puišiem. Viņi gan ievēro striktā līguma pirmo apakšpunktu un vienmēr atsūta aptuveni 20 dažādas fotogrāfijas, lai apliecinātu, ka šeit tiešām nav iesaistītas vieglas uzvedības sievietes, vēderdejotājas un pārāk daudz alkohola.
    • Viesībās jūs abus vienmēr stāda priekšā kā Annu un Gintu, nevis Gintu un Annu. Tuvāki draugi viņu dēvē par Annas Gintu. Tu pieļauj, ka tas ir ērtības labad, lai viņu nesajauktu ar citu Gintu. Lai gan neviena cita Ginta tuvākā un tālākā apkaimē nav.
    • Viņš, protams, gribēja nosaukt jūsu dēlus sava vectēva vārdā. Bet, galu galā, tu biji tā, kas viņus dzemdēja. Tāpēc jums ir Kārlis un Jēkabs. Jo arī tev ir divi vectēvi.
    • Viņam savulaik tiešām garšoja gurķi un tomāti ar krējumu. Tagad viņš zina, ka ar labu olīveļļu un citrona sulu ir daudz veselīgāk. Viņš joprojām apgalvo, ka nav nekā gardāka par sviestā apceptiem kartupeļiem un kotletītēm, bet piekrīt, ka kuskuss ar papriku tiešām rada viegluma sajūtu kuņģī.
    • Viņš gribētu pagriezt laiku atpakaļ un atkal nokļūt tajā gadā, mēnesī, dienā un stundā, kad jūs iepazināties, bet aiziet no ballītes pusstundu pirms tavas ierašanās. Viņš gribētu. Bet zina, ka nedrīkst par to pat sapņot.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē