• Magone vienīgais prieka avots ir ēdiens: Cilvēkam vajag kaifu

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Magone ir devusies uz skaistumkopšanas procedūru, kurā viņai palīdzēs ātrāk atbrīvoties no liekā svara. Sarunā ar kosmetoloģi viņa atklāj, ka vienīgo prieku viņai sagādā ēdiens, taču tas atstāj sekas uz viņas svaru.

    Spilgtākā šova «Slavenības. Bez filtra» dalībniece ir vientuļā māte un dzejniece Magone Liedeskalna, kas astoņu sezonu garumā skatītājiem ļāvusi ieskatīties savas ikdienas gaitās. Šajā reizē viņa ir devusies uz kādu skaistum kopšanas procedūru, lai ar speciālu tehnoloģiju iekārtām, atbrīvotos no liekā svara.

    Viņa pati apzinās, ka aptaukošanās ir viena no problēmām ar ko cīnās jau gadiem, taču iemesls ir pavisam vienkāršs – ēšana ir viņai ir bauda.

    «Cilvēkam vajag kaifu. Es nepīpēju, uz ballēm eju reizi divdesmit gados. Man vienkārši nav citas baudas kā ēšana, kas sagādā laimes hormonus,» saka viņa.

    Kā viņa pati atzīst, tad šādas svara izmaiņas notiek apļveidīgi – vasarā svars nokrītas, bet ziemā, garajos vakaros, kad nav ko darīt un ēdiens ir vienīgais mierinātājs, ķermeņa aprises kļūst lielākas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē