• Kristena Stjuarte Latvijā uzņems savu sapņu filmu. Kas tajā spēlēs, un par ko tā būs?

    Holivuda
    Elza Krūmiņa
    12. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
    Filmas «Krēsla» zvaigzne Kristena Stujarte atklājusi, ka beidzot sāks uzņemt filmu, kuras ideju ir lolojusi gadiem ilgi. To viņa filmēs Latvijā.

    Pēc tam, kad februārī Ikšķilē restorānā «Brandīns» tika manīta Holivudas aktrise Kristena Stjuarte, noskaidrojās, ka šeit aktrise plāno īstenot kādu vērienīgu projektu. Sjuarte jau kādu laiku ir pakāpusies solīti prom no aktrises karjeras un pievērusies filmu režijai un producēšanai.

    Vakara šovā «The Late Show with Stephen Colbert» Stjuarte atzinusi, ka viņas tuvākās nākotnes plānos ir radīt vairākas filmas, un viena no tām taps Latvijā. «Par šo filmu es domāju jau sešus vai septiņus gadus. Nezinu, vai tā būs laba, taču tā jau dzīvo savu dzīvi. Mēs to uzņemsim Latvijā,» šovā stāsta Kristena Stjuarte.

    Kristenas topošo filmu sauc «The Chronology of Water» un tajā jau ir zināmas divas galveno lomu atveidotājas – tās būs aktrises Imodžena Pūtsa un Tora Bērča. Stjuarte šova vadītājam Stīvenam Kolbertam atklāj, ka patlaban vēl notiek filmēšanas vietas izpēte un kastingi. Viņa neslēpj, ka gatavošanās šīs filmas uzņemšanai ir pilnībā pārņēmusi viņas dzīvi.

    Imodžena Pūtsa un Tora Bērča
    Imodžena Pūtsa un Tora Bērča

    Filma «The Chronology of Water» būs rakstnieces Lidijas Juknavičas autobiogrāfiska romāna ekranizējums. Tas ir stāsts par sievieti, kas mācās pārvarēt savas bērnības traumas un alkohola atkarību, vienlaikus cenšoties kļūt par profesionālu peldētāju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē