Visas sastāvdaļas liek katliņā, pielej pusglāzi ūdens, uzkarsē un apmaisot lēni vāra, līdz dzērvenes ir pašķīdušas un mērce nedaudz sabiezējusi.
Atdziestot tā sabiezēs vairāk. Sterilās burkās mērci var uzglabāt ilgāku laiku.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Visas sastāvdaļas liek katliņā, pielej pusglāzi ūdens, uzkarsē un apmaisot lēni vāra, līdz dzērvenes ir pašķīdušas un mērce nedaudz sabiezējusi.
Atdziestot tā sabiezēs vairāk. Sterilās burkās mērci var uzglabāt ilgāku laiku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit