• Cepta vista garšaugos

    Gaļas ēdieni
    16. janvāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta vista garšaugos
    Cepta vista garšaugos
    Baudījums, kas aizvedīs garšas ceļojumā uz dienvidiem.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Lai uzglabātu, cepto vistu atdzesē, ar visu cepot radušos mērcīti liek saldējamā traukā un novieto saldētavā. Ja saldētā ceptā vista paredzēta vairākām ēdienreizēm, to sadala atsevišķās porcijās un tad sasaldē. Iepriekšējā dienā pirms tālākas gatavošanas cepto vistu no saldētavas pārceļ uz ledusskapi un tur atlaidina.

    Pamēģini pagatavot vistu ar ananasiem un kariju, ar vistu pildītas paprikas vai sautētus dārzeņus ar vistu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē