• «Volkswagen» atjaunojis elektrisko «ID.3» – tas jau pieejams iepriekšpārdošanā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Volkswagen» jau pavasarī prezentēs atjaunoto «Volkswagen ID.3» modeli. Otrās paaudzes «Volkswagen ID.3» ir jākļūst par jaunāko «ID.» modeļu saimes veiksmes stāstu. Līdz šim klientiem visā pasaulē ir piegādāti vairāk nekā pusmiljons «ID.» modeļu, kas ražoti uz moduļveida elektropiedziņas platformas (MEB) bāzes. Pašlaik Volkswagen «IID.3» ražošana notiek Cvikavas un Drēzdenes rūpnīcās Vācijā.

    Lai apmierinātu augsto pieprasījumu pēc kompaktā elektroautomobiļa, nākamgad ražošanas tīkls tiks paplašināts, iekļaujot tajā «Volkswagen» galveno rūpnīcu Volfsburgā.

    No šodienas «Volkswagen ID.3» ir pieejams agrajā iepriekšpārdošanā. Tā sākumcena Latvijā ir 45 580 EUR. Ņemot vērā lielo pasūtījumu apjomu, paredzams, ka klienti, kas veiks pasūtījumu agrās iepriekšpārdošanas sākumā, savu jauno «Volkswagen ID.3» saņems sākot ar 2023. gada ceturto ceturksni.

    «Atjaunotais «Volkswagen ID.3» atspoguļo mūsu rūpīgo pieeju kvalitātei, dizainam un ilgtspējai. Dizains ir kļuvis nobriedušāks, kā arī mēs esam uzlabojuši salonā izmantotos materiālus,» stāsta Imelda Labē (Imelda Labbé), «Volkswagen» valdes locekle un pārdošanas, mārketinga un pēcpārdošanas vadītāja. Izstrādājot atjaunināto versiju, projektētāju komanda uzklausīja dažādus klientu ieteikumus, lai pilnveidotu produktu un uzlabotu standarta aprīkojuma klāstu.

    «Mūsu klientu vajadzības vienmēr ir mūsu prioritāte. Tāpēc mēs vienmēr tās uzklausām un pielāgojam tām savus produktus,» piebilst Labē.

    Atjaunotais «Volkswagen ID.3» ir aprīkots ar jaunākās paaudzes programmatūru, kas uzlabo sistēmas efektivitāti un atbalsta atjauninājumus bezvadu režīmā. Papildināts ir arī standarta aprīkojums – tajā tagad iekļauts 12 collu (30,5 cm) displejs, izņemama bagāžas nodalījuma grīda un viduskonsole ar diviem glāžu turētājiem.

    Tādas funkcijas kā «Plug & Charge» un inteliģentais elektroautomobiļa maršruta plānotājs padara jaunā «Volkswagen ID.3» uzlādi vēl vienkāršāku un ērtāku. «ID.3» modelī «Volkswagen» izmanto pilnībā integrētas jaunākās paaudzes asistentu sistēmas. Starp tām īpaši izceļas papildu aprīkojumā pieejamā «Travel Assist» sistēma ar spieta datiem (swarm data) un asistentu sistēma «Park Assist Plus» ar atmiņas funkciju.

    «Daļa no «Volkswagen» misijas ir piedāvāt visprogresīvākās tehnoloģijas un inovācijas visos modeļos, tostarp kompaktklases automobiļos, un «Volkswagen ID.3» tam ir lielisks piemērs. Runājot par jaunām ērtību un atbalsta sistēmām, mēs, piemēram, esam spēruši vēl vienu soli tuvāk augstā līmenī automatizētai braukšanai, izmantojot spieta datus jaunākajā «Travel Assist» sistēmā,» skaidro Kajs Grēnics (Kai Grünitz), par attīstību atbildīgais «Volkswagen» zīmola valdes loceklis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē