• «Virši» dāvinās bezmaksas elektroauto uzlādi, atverot jaudīgu staciju

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls AS VIRŠI-A (turpmāk – «Virši») šonedēļ sper vēl vienu soli uzlādes iespēju paplašināšanā elektroauto īpašniekiem, atverot Olainē līdz šim jaudīgāko elektroauto uzlādes staciju. Atzīmējot virzību uz šī ilgtspējīgā transporta enerģijas veida pieejamību, trešdien, 16. augustā, plkst. 11:00 uzpildes stacijā «Virši Olaine» («Daces», Jaunolaine, Olaines pagasts) norisināsies svinīgs «Virši» elektroauto uzlādes tīkla atklāšanas pasākums, pulcējot kopā elektroauto ekspertus un entuziastus.

    Par godu tīkla paplašināšanai 16. augustā jaunatklātajā stacijā «Virši Olaine» elektroauto uzlāde būs bez maksas.

    Ar uzrunām pasākumā piedalīsies Eiropas Komisijas Pārstāvniecības vadītājas vietnieks Andris Kužnieks, «Virši» valdes priekšsēdētājs Jānis Vība un «Virši» Elektrouzlādes tīkla attīstītājs un ilgtspējas projektu vadītājs Anrijs Tukulis, iepazīstinot ar uzņēmuma plāniem un investīcijām publiska elektrouzlādes tīkla infrastruktūrā. Pasākumā aicināti piedalīties arī Klimata un enerģētikas, kā arī Satiksmes ministrijas pārstāvji, iezīmējot transporta nozares attīstību.

    Pēc uzrunām norisināsies ekspertu diskusija, kurā piedalīsies Volkswagen un Audi e-mobilitātes vadītājs Baltijā Matīss Zemītis, “Virši” pārstāvis Anrijs Tukulis un neatkarīgs elektroauto industrijas eksperts.

    Savukārt, elektroauto dīleri un eksperti no «Mūsa Motors Grupa», «Škoda Latvija» un «Moller Baltic Import» parūpēsies par konsultācijām un testa braucieniem pasākuma dalībniekiem, nodrošinot iespēju ne tikai iepazīties ar projekta potenciālu un uzlādes stacijas jaudu, bet arī izmēģināt to dzīvē ar jaunākiem elektroauto modeļiem Volvo XC40 Recharge, Škoda Enyaq Coupe, Volkswagen ID.5 GTX un VW ID.4, kā arī Audi e-tron GT.

    Piedalīties pasākumā aicināts ikviens interesents.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē