• Pārbaudi sirdi bez maksas!

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    5. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai pievērstu uzmanību izplatītākajiem sirds un asinsvadu slimību riska faktoriem, mudinātu laikus pārbaudīt veselību, kā arī izglītotu par dzīvesveida nozīmi veselīgi nodzīvota mūža veicināšanai, pacientu biedrība ParSirdi.lv, Latvijas Kardiologu biedrība un Latvijas Hipertensijas un aterosklerozes biedrība no septembra līdz decembrim organizē akciju Kardio-loģiski.

    Akcijas ietvaros notiks izglītojoši pasākumi, kardiologu un uztura speciālistu konsultācijas, veselīga uztura meistarklases, kā arī būs iespēja bez maksas pārbaudīt sirds un asinsvadu slimību riska faktorus, saņemt speciālistu ieteikumus, smelties idejas aktīvai un veselīgai dzīvei jebkurā vecumā.

    Kā liecina biedrības «ParSirdi.lv» 2022. gada septembrī «Facebook» platformā veiktā aptauja, cilvēkus visvairāk satrauc augsts asinsspiediens (34,4%) un augsts holesterīna līmenis asinīs (31,9%), savukārt trešais satraucošākais sirds un asinsvadu slimību riska faktors ir liekais svars (19,8%). Interesanti, ka uz jautājumu, līdz cik gadiem jūs gribētu dzīvot, kā biežākā atbilde minēta 90 gadi.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē