• Mākslas muzeju Jauniešu klubs uzņem jaunus biedrus

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mākslas muzeju Jauniešu klubs piedāvā viena gada programmu, kas noritēs no 2023. gada septembra līdz 2024. gada jūnijam.

    Mākslas muzeju Jauniešu klubs (MMJK) ir dinamiska bezmaksas mākslas muzeju izglītības programma ar mērķi iepazīstināt skolas un studiju vecuma jauniešus (15+) ar kultūras un mākslas nozarēm, vienlaikus izceļot un attīstot katra dalībnieka individuālās prasmes un iemaņas. Kluba biedri darbojas mākslas muzeju vidē un atklāj kultūras daudzveidību, tiekoties ar dažādu nozaru ekspertiem. Norišu laikā jaunieši gūst zināšanas par izglītības un radošās attīstības iespējām, ka arī par ilgtermiņa saikņu veidošanu muzeju un citās kultūras jomās Latvijā, apzinot savas profesionālās nākotnes perspektīvas.

    6. sezonā Mākslas muzeju Jauniešu klubs piedāvā viena gada programmu, kas noritēs no 2023. gada septembra līdz 2024. gada jūnijam. Tās ietvaros dalībnieki satiks dažādu radošo industriju un nevalstisko organizāciju pārstāvjus, viesosies reklāmas aģentūrā, strādās roku rokā ar māksliniekiem, diskutēs par kuratora darbu, kolekciju saglabāšanu, mākslas kritiku, kā arī ieskatīsies muzeja dzīves aizkulisēs, tādējādi daudzpusīgi iepazīstot Latvijas mākslas vidi. Jaunās sezonas laikā īpaši tiks akcentēta aktīva līdzdalība kultūras procesu organizēšanā un projektu vadībā – Mākslas muzeju Jaunieša kluba dalībnieki ar MMJK koordinatoru atbalstu veidos atvērtas un interaktīvas norises jauniešiem.

    Lai pieteiktos Mākslas muzeju Jauniešu klubā, jāaizpilda anketa līdz 10.09.2023. plkst. 23.59.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē