• Krišjānis Kariņš: Iekšlietu ministram uzticos

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    10. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Paula Čurkste / LETA
    Lai arī publiskajā telpā pēdējās nedēļās skaļi izskanējuši vairāki noziegumi, kas likuši sabiedrībai paust šaubas par Valsts policijas darba kvalitāti, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) iekšlietu ministra Māra Kučinska (AS) darbam uzticas.

    Komentējot sievietes slepkavību Jēkabpilī un jauniešu kautiņus Imantā, Kariņš šorīt intervijā TV3 sacīja, ka Valsts policijas darbā uzlabojumi ir iespēji, bet saistībā ar konkrētajiem gadījumiem viņš negribot kritizēt vienu pašu policiju.

    Politiķi vairāk satraucot kopējais noskaņojums sabiedrībā un vardarbības cēloņi, jo «ne jau policija audzina bērnus». Viņš pēc divām nedēļām sasaucis atbildīgo iestāžu sanāksmi, lai meklētu risinājumus, ko uzlabot gan cīņā ar noziegumu sekām, gan kā novērst to cēloņus.

    Taujāts, kad gaidīt solītos uzlabojumus iekšējā drošībā, jo šī joma tika izcelta kā viena no šī gada valsts budžeta prioritātēm, Kariņš pauda, ka valstij drošības jomā ir daudz izaicinājumu, piemēram, ir nodrošināta valsts ārējās robežas drošība pret Baltkrievijas organizēto migrantu plūsmu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē