• Kirkorovs okupētajā Ukrainas apgabalā dāvina bērniem lelles ar savu seju

    Krievijas agresija
    Estere Jansone
    19. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Telegram
    Pēc bēdīgi slavenās plikās ballītes, kur izpriecājās daļa Maskavas elite, Kremļa dziedonis Kirkorovs nu ir spiests ņemt talkā visus iespējamos ieročus, lai atpirktu grēkus. Pēc koncerta okupētajā pilsētā un dāsniem solījumiem viņš ķēries pie pavisam īpatnējas «labdarības».

    Dalība Maskavas elites pliko ballītē ir kļuvusi par lielāko Filipa Kirkorova kauna traipu. Viņš no Kremļa mīluļa kļuvis par izstumto – pēc šī balagāna ar Kirkorovu lauzušas līgumu dažādas aģentūras un nu krievu superzvaigzne palikusi bez koncertiem un peļņas avotiem. Lai atgūtu savas dzimtenes mīlestību Kirkorovs izdalījis dāsnus ziedojumus labdarībai un aiztesies uz okupēto Ukrainas teritoriju Doņeckā. Te viņš apciemojis ievainotos karavīrus, solījis viņiem apmaksāt protēzes, arī dziedājis savus hitus.

    Tāpat Filips Kirkorovs okupētās pilsētiņas Makijivkas kultūras namā vērojis bērnu priekšnesumu un pēc tam dāsni izdalījis bērniem lelles – Kirkorova atveidojumus. Pasniedzot visai savdabīgās dāvanas, viņš skolēniem teicis: «Es novēlu jums, bērni, piepildīt savu sapni un kļūt par zvaigzni!»

    Jau ziņots, ka Kirkorovs 13. februārī ieradies okupētajā Doņeckas apgabalā. «Man ir mana zeme, mana dzimtene. Es netaisos to pamest, es dzīvoju un dzīvošu šeit,» savā uzrunā sacīja Kirkorovs, uzsverot, ka, esot Ukrainā, atrodas savā zemē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē