• FOTO: Izsolē nonācis konfiscētais «Porsche Cayenne S» – pieteikties var ikviens

    Nauda
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: 360TV ZIŅneši
    Par braukšanu narkotisko vielu reibumā konfiscēto «Porsche Cayenne S» VID izliks cenu aptaujā un ikviens to varēs nosolīt. Kurš piedāvās lielāku cenu, tas pie šī lepnā auto tiks – noskaidroja «360TV ZIŅneši». Auto šobrīd atrodas Nodrošinājuma valsts aģentūras stāvlaukumā un to apskatīt klātienē var iepriekš piesakoties VID un vienojoties par apskates laiku. Ziņneši vēsta, ka auto var iekāpt, izpētīt salonu. Auto gan ir cietis – izsists viens no stikliem un bojāta auto priekšdaļa.

    Kā liecina aģentūras LETA informācija – saskaņā ar apsūdzību, policija par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu apturēja apsūdzētā vīrieša vadīto «Porsche Cayenne S» markas automašīnu.

    Policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vadītājs ir neadekvātā stāvoklī, tāpēc viņš tika nogādāts «Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā» narkotisko vai citu apreibinošu vielu ietekmes pārbaudei, no kuras apsūdzētais atteicās.

    Auto tirgus vērtība iepriekš lēsta 85 tūkstošu eiro.

    Secināts, ka šāda auto piespiedu pārdošanas minimālā summa ir 67 200 eiro.

    Līdz šim VID darbinieki citiem auto vērtību noteica paši, piemēram, no sludinājumu vietnēs redzamajām summām.

    Apsūdzētais vīrietis pilnībā piekrita viņam inkriminētā noziedzīgā nodarījuma apjomam un juridiskajai kvalifikācijai, kā arī atzina savu vainu noziedzīgā nodarījuma izdarīšanā un to nožēloja, vēsta prokuratūra.

    Prokurors vadītājam piemēroja sabiedrisko darbu uz 120 stundām, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz pieciem gadiem, un valsts labā konfiscēja viņam piederošo «Porsche Cayenne S» markas automašīnu aptuveni 85 000 eiro vērtībā.

    Daļa šādi konfiscēto auto tiek sūtīti kara vajadzībām Ukrainā, bet VID lēmis, ka daļa no automašīnām, kā šis «Porsche», paliks pārdošanai Latvijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē