• Festivāla «Positivus» dēļ Rīgā noteiks satiksmes ierobežojumus

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    11. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Nedēļas nogalē Rīgā plānotā festivāla «Positivus» dēļ Lucavsalā jau vairākas dienas iepriekš tiks noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

    No otrdienas, 12.jūlija, plkst.9 līdz otrdienas, 19.jūlija, plkst.17 tiks slēgta transportlīdzekļu piekļūšana Lucavsalas laivu piestātnei.

    No ceturtdienas, 14.jūlija, plkst.17 līdz svētdienas, 17.jūlija, plkst.3 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot operatīvos transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām SIA «Positivus» izsniegtām atļaujām, Lucavsalas ielā, Laivu ielā, Lucavsalā, posmā aiz tirdzniecības centra «K Senukai» transportlīdzekļu stāvlaukuma, kā arī ceļā uz mazdārziņu teritoriju, pretī tirdzniecības centra «K Senukai» transportlīdzekļu stāvlaukumam.

    Tāpat no 14.jūlija plkst.17 līdz 17.jūlija plkst.3 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Lucavsalas publiskajā autostāvvietā un Lucavsalas ielas posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz Laivu ielai, informē vietvarā.

    Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju nepieciešamības gadījumā ierobežošot, regulēšot vai slēgšot transportlīdzekļu satiksmi, izņemot sabiedrisko transportu, pasākuma norises vietā un tai piegulošajās ielās, tai skaitā uz Salu tilta, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī un nobrauktuvēs uz Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apli.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē