• Deputāti izklaidējas Ķīnā. Šlesers jau bauda kāju masāžu

    Ceļošana
    Estere Jansone
    15. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Edijs Pālens / LETA
    Virkne Saeimas deputātu un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedri devušies uz Ķīnu. Deputāts Ainars Šlesers darba braucienā jau paspējis izbaudīt pēdu masāžu.

    Ķīnas valdības apmaksātā braucienā uz Āzijas lielvalsti aizceļojusi delegācija no Saeimas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras uzņēmēji ar partijas «Latvija pirmajā vietā» biedru Aināru Šleseru priekšgalā. Šoreiz deputātu komanda ieradusies Āzijā, lai pārrunātu sadarbības iespējas starp Ķīnu un Latviju, kā arī vienotos par ekonomisko sadarbību. Šlesers īpaši uzsver, ak dāvanas ķīniešiem gan pircis par savu, nevis valsts naudu. Saeimas deputāts Šlesers sociālajos tīklos dalījies jau ar virkni ziņu, kur saviem sekotājiem atskaitās par Ķīnā piedzīvoto.

    Pirms ieplānoto darbu programmas deputāti un uzņēmēji devušies ekskursijā un Lielo Ķīnas mūri un Pekinu. Pēcāk Šlesers ar partijas biedriem apmeklējis tradicionālo ķīniešu pēdu masāžu.

    Šlesera publicētajās fotogrāfijās redzams, ka komandējumā uz Ķīnu devušies «Latvija pirmajā vietā» deputāti Ainārs un Ričards Šleseri, Ramona Petraviča, Linda Liepiņa un Kristaps Krištopans. Tāpat braucienā pievienojušies partijas «Stabilitāte» biedre Viktorija Pleškāne un «Nacionālā Apvienība» biedri Edmunds Teirumnieks un kādreizējais Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē