• Degvielu kari – «Neste», «Virši» un «Circle K» uz īsu laiku samazinās degvielas cenu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    31. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien no plkst. 14.00 līdz 17.00 miles, milesPLUS degvielas cena «Circle K» degvielas uzpildes stacijās tiks samazināta par 15 centiem litrā, bet «Neste» būs pieejams 12 centu samazinājums, kas būs pieejams no 12:00 līdz 00:00. Līdzīgu akciju nodrošina arī «Virši» un «Viada Latvija».

    Ar «Neste» privātkarti kopējais ieguvums 15 centi/l. Atlaide spēkā arī norēķinoties ar «Neste» mobilajā aplikācijā pievienotu «Neste» privātkarti. «Neste» privātkartei piemēroto atlaidi redzēsi rēķinā.

    Kas attiecas uz «Circle K», degvielas cenai, kas redzama uzpildes sūknī, jau būs piemērots 15 centi litrā cenas samazinājums no standarta cenas. EXTRA atlaide, atbilstoši sasniegtajam līmenim, tikšot piemērota papildus.

    Atlaidi varēs saņemt arī autogāzes pircēji.

    «Virši» atklāj, ka ceturtdien no plkst 8.00–17.00 degvielas cena visā «Viršu» tīklā būs samazināta par 8c/l. Lejupielādējot VIRŠI mobilo lietotni, būs iespējams saņemt papildu –7c/l atlaidi un kafiju bez maksas.

    «Viada Latvija» norāda, ka no plkst 14:00 līdz 17:00 «Viada» degvielas uzpildes stacijās –15 c/l atlaide visai degvielai ar «Viada Plus» karti vai «Viada Latvija» lietotni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē