• Čulpana Hamatova pametusi štata vietu JRT. Tagad spēlēs Dailes teātrī!

    Teātris
    Marta Kalniņa
    11. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    No Krievijas emigrējusī aktrise Čulpana Hamatova Latvijā ir uz izķeršanu. Sākotnēji viņa kļuva par Jaunā Rīgas teātra aktrisi, kur pat nopelnīja Spēlmaņu nakts balvu, taču jaunajā sezonā viņa uzmirdzēs Dailes teātrī.

    «Mums ir viens labs papildinājums. Holandiešu režisores izrādē galveno lomu spēlēs Čulpana Hamatova. Tā, protams, ir ļoti laba ziņa. Viņa tika apstiprināta lomai jau maija sākumā, taču tagad mēs to varam oficiāli paziņot, jo viņa ir brīvmāksliniece. Kas būs tālāk, to mēs redzēsim,» raidījumā Rīta Panorāma otrdienas rītā atklāja Dailes teātra vadītājs Juris Žagars, piebilstot, ka pagaidām šī sadarbība ir uz vienu konkrētu izrādi. 

    «Mums tie ceļi sagāja kopā jau tad, kad viņa atbrauca uz Latviju.

    Mēs piedāvājām viņai strādāt pie mums, bet viņa godīgi pateica: «Es tieši pirms 20 minūtēm piekritu strādāt pie Alvja Hermaņa,»,»  atklāts ir Žagars. «Taču mēs runājām par to, ka, ja gadījumā mums būs tieši viņai piemērota loma, mēs piedāvāsim darbu. Un tagad tāda bija, viņa izgāja kastinga procedūru, režisorei ļoti, ļoti patika! Taču mēs šai lomai nevarējām apstiprināt, kamēr viņa bija štata aktrise,» tā teātra direktors. Zināms, ka septembrī Hamatova kāps arī uz Nacionālā teātra skatuves – režisora Dmitrija Krimova izrādē Ārprātīgo piezīmes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē