• Aktieris Roberts Daunijs restaurē klasiskos auto, lai mazinātu pārmaiņas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Viens no pasaulslavenā aktiera Roberta Daunija jaunākā (Robert Downey Jr.) hobijiem ir klasisku automašīnu restaurēšana, un viņš ir apņēmies paralēli cīnīties pret klimata pārmaiņām. Šī iemesla dēļ aktieris sev tuvās klasiskās automašīnas jaunā seriālā «Daunija sapņu auto», kas pieejams straumēšanas platformās «discovery+» un «HBO Max», restaurē, lai pārveidotu par nākotnes transportlīdzekļiem, padarot tās ātrākas, jaudīgākas un efektīvākas, vienlaikus saglabājot to klasiskās vērtības.

    Roberts Daunijs jaunākais par savu aizraušanos un jauno seriālu saka: «Tas, ar ko mēs braucam, daudz pasaka par mums pašiem. Ņemot vērā, ka es pats gadu gaitā esmu izveidojis ievērojamu klasisko automašīnu kolekciju, es biju dīzeļa degvielas atradne. Biju arī liekulīgs, jo 2019.gadā es nodibināju bezpeļņas organizāciju un riska kapitāla fondu «FootPrint Coalition», lai popularizētu tehnoloģijas, kas palīdz mazināt klimata pārmaiņas. Par laimi, esmu sapņotājs,» saka aktieris.

    «Pēdējie 3 gadi ir bijuši cerību vadīts eksperiments, kura laikā es savedu kopā labākos un gudrākos prātus, lai novērtētu, izglītotu, paceltu jaunā līmenī un samazinātu savu transportlīdzekļu oglekļa emisijas veidā, kas izceltu radošas problēmu risināšanas neierobežotās iespējas. Tas bija milzīgs izaicinājumu un atklājumu pilns ceļojums,» atklāj Daunijs.

    «Uz to ir arī aizraujoši skatīties no malas, un par to es pateicos saviem bērniem, sievai un reizē arī priekšniecei Suzanai, filmu producēšanas kompānijai «Team Downey», globālajai producešānas kompānijai «Boat Rocker Matador Content» un protams, platformām «Max» un «Warner Bros. Discovery». Paldies par atbalstu tam, kas dažkārt šķita kā neskaidra vīzija, bet galu galā radīja daudzus veidus, kādos mēs varam iet pretī ilgtspējīgai nākotnei,» stāsta aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē