• «Tādu necieņu pret bērniem nebijām pieredzējuši». Madaru Raabi sarūgtina notikušais koncertā

    Slavenības
    Estere Jansone
    24. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Madara Raabe
    Influencere Madara Raabe dalījusies ar nepatīkamu novērojumu. Apmeklējot bērnu priekšnesumu mākslas un mūzikas skolā, viņa pamanījusi, cik necienīgi pret bērnu uzstāšanos attiecas paši vecāki.

    Aizvadītajā nedēļā influencere Madara Raabe bija devusies uz Siguldas Mākslu skolu «Baltais Flīģelis», lai vērotu pavasara koncertu, kur piedalījās arī viņas un mūziķa Andra Kiviča meitas. Jauko un svinīgo atmosfēru izjaukusi vairāku bērnu vecāku nezolīdā attieksme pret skolotāju un audzēkņu ieguldīto darbu. «Pasākums noorganizēts ļoti jauki, gan no skolas, gan no skolotāju un bērnu puses. Malači, tiešām! Tikai…tie skatītāji/klausītāji!» pēcāk rūgti atzina Madara Raabe. Madara skaidro, ka tiklīdz kāds bērns nospēlējis skaņdarbu, vesela radu saime piecēlusies un pametusi zāli. Šādu rīkojušās arī vairākas citas ģimenes, un tā pēc katra nākamā skaņdarba klausītāju palicis arvien mazāk un mazāk. Pēdējos priekšnesumu klausījās vairs tikai ceturtā daļa zāles. «Tik lielu necieņu pret bērniem un skolotājiem, kuri ieguldījuši milzīgu darbu, enerģiju un laiku, nebijām vēl pieredzējuši. Tajā pat laikā bija vecāki, kuru bērni uzstājās vieni no pirmajiem, un viņi noklausījās visu koncertu,» sociālajos tīklos raksta divu meitu mamma Madara.

    Viņa aicina bērnu koncertos un uzvedumos padomāt, kā šāda aiziešana pasākuma laikā liks justies citiem bērniņiem, kas ļoti gaida uzstāšanos publikas priekšā.

    «Acīmredzot, citreiz nepieciešams atgādināt klausītājiem pirms koncerta sākuma par ētiku un pieklājības etiķeti,»

    pikta ir Madara Raabe.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē